Головна Новини Зірки персона Відома українська спортсменка захворіла на COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська спортсменка захворіла на COVID-19

Тенісистка Даяна Ястремська підхопила коронавірусну хворобу по приїзду в Дубаї

15 грудня 2020, 10:50
Поділіться публікацією:

Відома спортсменка, друга ракетка України Даяна Ястремська захворіла на коронавірус. Про це вона сповістила підписників на своїй сторінці в Інстаграмі. 

Відома українська спортсменка захворіла на COVID-19

Даяна Ястремська заразилася коронавірусом. Фото: cloudfront.net

Ястремська підхопила коронавірусну хворобу по приїзду в Дубаї, де вона мала б готуватися до змагань.

Дівчина, навіть не зустрівши тренерів, одразу відправилася на самоізоляцію. Даяна Ястремська повідомила, що вона дійсно почувала себе погано та знесилено. Тенісистка сподівається, що вже згодом зможе продовжити тренування.

Спортсменка ще раз наголошує, що під час пандемії коронавірусу потрібно бути обережним та дотримуватися заходів карантину.

Нагадаємо, що Даяна Ястремська представила свою тренувальну команду, із якою працюватиме в новому сезоні. Туди увійшли фізіотерапевт Жайме Ганансіа, тренер з фізичної підготовки Ніколас Сак і тренер Ян Похтер. 

Раніше на коронавірус захворів мер Львова Андрій Садовий. Напередодні політик повідомив, що відчув слабкість та біль у горлі. Через ці симптоми Львівський міський голова здав аналізи та отримав позитивний результат тесту на COVID-19. Нині Садовий почуває себе нормально. Працює політик дистанційно.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що станом на п'ятнадцяте грудня 2020 року в Україні зафіксовано 8 416 нових випадків коронавірусної хвороби. Зокрема, захворіли 412 дітей та 447 медичних працівників. 

Окрім того, голова Міністерства охорони здоров'я також повідомив, що найбільшу кількість випадків виявлено у місті Київ (1 559), Одеській (830), Черкаській (665), Запорізькій (599) та Полтавській (575) областях.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини