Головна Новини Зірки персона Відомий блогер в Україні виступив проти мобілізації: що пропонує
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий блогер в Україні виступив проти мобілізації: що пропонує

Олександр Волошин відреагував на пропозицію військових піти до ТЦК

4 січня 2024, 22:30
Поділіться публікацією:

Український блогер та колишній чоловік  виконавиці Анни Трінчер  Олександр Волошин висловивсь  стосовно охоплення мобілізацією тих, хто, як і він — блогери.  Він дав  відповідь на пропозицію військових прийти до ТЦК  в соцмережі.

Відомий блогер в Україні виступив проти мобілізації: що пропонує

Олександр Волошин (фото з відкритих джерел)

"Ситуація: ваш товариш/друг/батько воює. І його рота розуміє, що немає машин, немає техніки, і держава нічого не дає. І тут ваш батько розуміє, що поруч з ним блогери, бізнесмени та ті, хто раніше донатив – більшість з них вже воює, або покинули країну і їм стало вже все одно, тому що вони тікали від мобілізації і вважають, що їх витурили з країни. Чи будуть закриватись збори? Ні. Чи буде провал на фронті? Думаю, так", — відповів блогер.

Відповідаючи на  запитання підписниці: "Чи мають воювати лише ті, у кого немає грошей?", Волошин  зазначив наступне:

"На мою думку, воювати не має ніхто. Якби була моя воля, то я б не допустив цього".

Олександр ще   повідомив, що з 2014 року  на лінії фронту зі зброєю знаходиться його батько, а з 2022 –  рідний дядько. Він  старається постійно їм  надавати допомогу  і  дотримується думки, що принесе більше користі, перебуваючи в тилу. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, на що перетворилося ухвалення законопроєкту про мобілізаціюЗаконопроєкт про мобілізацію продовжує залишатися однією з обговорюваних тем в Україні. Висуваються дуже специфічні ідеї — типу проводити мобілізацію за допомогою лотереї, або отримувати "броню", сплачуючи більше податків. Тим часом парламентський Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розпочав розгляд законопроєкту про мобілізацію. Для удосконалення та доопрацювання документа було запрошено командування ЗСУ та представників Міноборони, повідомив керівник парламентської фракції "Слуга народу", член зазначеного Комітету Давид Арахамія.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини