Головна Новини Зірки персона Відомий російський співак опинився на межі смерті: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий російський співак опинився на межі смерті: що сталося

Леонід Агутін пережив складний період.

9 жовтня 2024, 23:25
Поділіться публікацією:

 Російський співак Леонід Агутін, який уникнув коментарів щодо терористичного вторгнення Росії в Україну, розповів про перенесену операцію на нозі через тромб. В ефірі пропагандистського шоу він пояснив, що отримав травму під час виходу з літака, що призвело до сильного болю.

 Відомий російський співак опинився на межі смерті: що сталося

Леонід Агутін (фото з відкритих джерел)

Агутін зазначив, що, відчуваючи нестерпний біль, звернувся до лікарів. Після обстеження виявилося, що у нього тромб, який загрожував відривом. Співак розповів: "Я потягнув ногу, вийшов із літака і не можу йти. На третій день попросив зробити новокаїнову блокаду. Лікарі зробили УЗД, після чого одразу відвезли мене на операцію. Тромб був на всю ногу, вся вена була закупорена."

"Я потягнув ногу, вийшов із літака і не можу йти. На третій день попросив зробити новокаїнову блокаду. Лікарі зробили УЗД, після чого одразу відвезли мене на операцію. Тромб був на всю ногу, вся вена була закупорена", — заявив мовчун.

Незважаючи на серйозність ситуації зі своїм здоров'ям, Агутін, схоже, обирає мовчання щодо  війни в Україні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка виїхала з РФ і покинула там чоловіка. Російська знаменитість  Анжеліка Варум, яка народилась у Львові, покинула країну-терористку РФ, яка почала повномасштабну війну в Україні, і виїхала жити в Америку. Але  її чоловік Леонід Агутін залишивсь в Росії.

Анжеліка  мешкає в апартаментах, які вартують $2,119 млн у Лос-Анжелесі, інформують російські ЗМІ.  Помешкання площею 300 квадратних метрів зареєстровано на Леоніда Агутіна. Квартира знаходиться в Голлівуді,  в елітному районі міста. З вікон помешкання Варум  можна побачити море, при цьому резиденти комплексу можуть користуватись  басейном, який  розташований на цій  території.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини