Головна Новини Зірки персона Відомий співак намагався вбити свою дружину
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий співак намагався вбити свою дружину

Подробиці інциденту розповіла дружина співака

9 вересня 2020, 13:05 comments1547
Поділіться публікацією:

У документальному фільмі "Дев'ять життів Оззі Осборна", який нещодавно вийшов у прокат, шанувальники зірки дізналися про нього шокуючу правду. Дружина співака Шерон розповіла, що одного разу чоловік намагався її задушити. Таку інформацію надало видання Daily Mail.

Відомий співак намагався вбити свою дружину

Оззі Осборн

Легендарний рок-музикант Оззі Осборн, перебуваючи під дією наркотичних речовин, накинувся на свою дружину після того, як вона поклала дітей спати. Шерон згадує, що зайшла в вітальню і не впізнала свого чоловіка. Він підійшов до неї та сказав: "Ми прийняли рішення, що ти маєш померти".

Після цього знаменитість метнув у дружину стілець і почав її душити. Але Шерон встигла натиснути "тривожну кнопку" і через кілька хвилин до їхнього будинку прибув наряд поліції. Відомому музиканту пред'явили звинувачення в замаху на вбивство.

Шерон зазначила, що жахливий інцидент трапився з ними в 1989 році, й у той момент, коли чоловік її душив, вона переживала за дітей. Дивно, що сам Оззі Осборн, згадуючи події, говорить, що на той момент відчував неймовірний спокій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у музиканта Оззі Осборна діагностували невиліковну хворобу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини