Головна Новини Зірки персона Відомий телеведучий втік з України: де він перебуває
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий телеведучий втік з України: де він перебуває

Доманський переїхав за кордон

21 вересня 2023, 22:20 comments2677
Поділіться публікацією:

Андрій Доманський здійснив  стрімку кар'єру, як  телеведучий в  нашій країні,  але, був схильний, щоб  просунути пропагандистські наративи. З цієї причини ніхто не дивується, що після початку російського військового вторгнення,  він  залишив  Україну.

Відомий телеведучий втік з України: де він перебуває

Андрій Доманський (фото з відкритих джерел)

Українці, певно,  думають, що  опальний телеведучий  мешкає на території  РФ, але його там немає.  Слава Дьомін  повідомляє, що Андрій Доманський переховується від повномасштабного військового  вторгнення на території   Європи.

Спілкуючись з кількома спільними знайомими, Слава Дьомін отримав інформацію, що цей телеведучий  поїхав за кордон на цілком законній основі. Виявляється, в Доманського підростає  п'ятеро дітей, троє з яких є неповнолітніми.

Ведучий наголосив, що надіслав  колишньому колезі  за кордон  пропозицію записати інтерв'ю, але він цю можливість  відхилив.

До слова, Андрій Доманський  родом з Одеси. Власну кар'єру він розпочав, працюючи  ведучим на радіо ще в 1994 році. Вже за  шість років він почав працювати на телебаченні,  вів  програму "Підйом". Також  був телеведучим на  шоу "Хто проти блондинок?", "Все для тебе", "Інтуїція", "Сусід на обід", "Фабрика зірок" та інші.

В  Андрія в минулому два офіційних і один цивільний шлюб. Зокрема, він  був одружений з відомою українською  ведучою Лідією  Таран. В колишнього подружжя підростає   донька Василина. Лідія Таран, не підтримує  колишнього чоловіка, вона має  свою власну позицію  і повністю підтримує України. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український телеведучий отримав повістку в арміюЗнаний  тележурналіст Тимур Мірошниченко  не приховує, що  має повістку з військкомату.  Цей факт мав місце ще перед початком війни і  тому ведучий вирішив піти до  військкомату і  стати на облік. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини