Головна Новини Зірки персона Відомий телеведучий з дружиною вирішили усиновити дитину, яка втратила батьків під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий телеведучий з дружиною вирішили усиновити дитину, яка втратила батьків під час війни

Дружина Тимура Мірошниченка розповіла подробиці

14 червня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:

Дружина зіркового  ведучого Тимура Мірошниченка — Інна  поділилась родинною таємницею: подружжя  вже написало заяву, щоб усиновити  дитину, яка під час повномасштабної російської  навали  залишилась без  батьків.

Відомий телеведучий з дружиною вирішили усиновити дитину, яка втратила батьків під час війни

У Мірошниченка буде ще один син (фото instagram.com/_inna_mi_)

Як розповіла Інна, тепер їй з Тимуром   треба  підготувати всі документи для суду, після цієї процедури пройде саме судове засідання. 

"Ще зовсім трохи, і наш синочок буде з нами", -  повідомила дружина телеведучого в своїх соціальних мережах

Це радісне  повідомлення  Інна підтвердила  світлиною  своєї сім'ї – чоловіка  та двох дітей.

На цьому фото члени родини позують на природі. 5-річна Мія — на колінах у матері, а 3-річний Марко  ласує морозивом. Тимур ніжно обійняв  дружину. Всі в цій родині сяють щастям.

 При цьому,  Інна сказала, що вони з  Тимуром були  на курсах  для усиновителів. Потім звернулись  до представників відповідної служби, щоб взяти дитину до свого додому.  Але їм відповіли, що діток немає. 

Зірковій парі  дали дозвіл  взяти тільки одну дитину до чотирьох років, хоча сімейство планувало  усиновити двох діток.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український ведучий похвалився відпочинком в Римі і нарвався на осуд українців. Зірковий телеведучий Григорій Решетник поділивсь з шанувальниками  світлинами з Риму. Він  зробив прогулянку  містом разом зі своєю дружиною Христиною Решетник. Співгромадяни  негативно оцінили цей поступок   телезірки. Вони  висловлюються, що  тепер  неприпустимо  викладати такі  кадри, коли багато  українських родин  знаходяться  в розлуці, поки триває  війна в Україні. Підписними поставили  Решетнику питання, чому він не захищає Україну на фронті. Бо більшість  представників сильної половини ще в перші дні повномасштабної російської війни пішли до лав ЗСУ, щоб  допомогти подолати   окупантів.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини