Головна Новини Зірки персона Відомий український гурт анонсував концерт у Криму (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український гурт анонсував концерт у Криму (ФОТО)

Артисти вірять, що вже зовсім скоро півострів вдасться деокупувати

27 квітня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Представники українського гурту "Антитіла" здивували  своїх  шанувальників, анонсуючи новий  концерт.  Музиканти  запевнили, що виступатимуть влітку 2024 року  на території  українського  Криму. На сайті гурту  є інформація, що концерт  буде в Ялті на стадіоні "Авангард".

Відомий український гурт анонсував концерт у Криму (ФОТО)

Гурт "Антитіла" (фото з відкритих джерел)

"Антитіла". Ялта. Літо 2024 року! Так, вам не здалося. "Антитіла" оголошують концерт у Криму. В українському Криму. Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті. 23 серпня 2024 року, стадіон "Авангард", — заявляють  члени гурту.

Музиканти  зазначили, що з початку повномасштабної війни  представники гурту були на передовій та робили все, щоб врятувати  життя людей.  Кожного  дня  вони йшли  виконувати поставлені  завдання,  мріючи  про одне -  швидко  прийде день, коли Україна  отримає перемогу. Тепер  "Антитіла"   перемогу  прискорюють  своєю творчістю.

"З першого дня російського вторгнення, взявши в руки зброю і перебуваючи на передовій, ми ані секунди не сумнівалися в перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею і Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов'язково всі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми і друзями", — написано  в тексті повідомлення. 

Відомий український гурт анонсував концерт у Криму (ФОТО) - фото 2


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Данилко зібрався поїхати до Москви. Відомий в Україні  виконавець  Андрій Данилко  повідомив,  що він  робитиме, як вирушить  до російської столиці.  Він  сміється над  "санкціями", що  введені в Росії проти співака. Зокрема, знаменитій Вєрці Сердючці, як і іншим  її колегам, на 50 років заборонено їздити до  РФ. Зараз музикант стверджує, що  його  не засмутила  така новина, бо  він особисто  осуджує  російського президента та  жахливі вчинки, що він ініціює.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/antytila_official
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини