Головна Новини Зірки персона Відомий український музикант пішов добровольцем на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український музикант пішов добровольцем на фронт

Лідер групи "Корупція" Міша Крупін вступає до лав ЗСУ

22 липня 2024, 20:35
Поділіться публікацією:

Відомий український музикант та лідер гурту "Корупція" Міша Крупін прийняв рішення поповнити лави Збройних Сил України. 43-річний артист, який уже давно обмірковував цей крок, заявив, що настав час захищати свою країну.

Відомий український музикант пішов добровольцем на фронт

Співак Міша Крупін іде на війну добровольцем

"Я доброволець", — лаконічно повідомив Крупін у своєму обліковому записі в мережі X (Twitter).

Відомий український музикант пішов добровольцем на фронт - фото 2

Продюсер артиста Юлія підтвердила цю інформацію, уточнивши, що Мишко проходить необхідні етапи мобілізації, включаючи військово-лікарську комісію.

"На даний момент вже чотири дні, як Мишко пішов добровольцем", — пояснила Юлія в коментарі для видання РБК-Україна.

За словами продюсера, Крупін майже місяць перебуває у Харкові, де активно допомагає людям та військовим. Незважаючи на те, що порядок денний у нього вже є, початок його служби ще не визначений.

"Не хочу, щоб за мене вирішували. Хочу просто піти та мобілізуватися. І хочу зробити це у Харкові, тому що у Харкові – це інше відчуття", — процитувала слова артиста Юлія.

Міша Крупін, уродженець Харкова, розпочав свою музичну кар'єру з проекту "Дядя Вася", писав пісні для відомих гуртів та заснував колектив "Корупція". Після початку повномасштабної війни він засудив агресію РФ, відмовився від російськомовних пісень та активно підтримує ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Відомий український письменник кримінальних романів Мартін Якуб розповів, що вступив до лав Збройних Сил України (ЗСУ). 43-річний автор, відомий своїми захоплюючими творами, такими як "Не твоя собача справа" та "Мертві моделі", поділився новиною на своїй сторінці у Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини