Головна Новини Зірки персона Відомий український режисер пішов воювати на передову (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український режисер пішов воювати на передову (ФОТО)

Раніше режисер вступив до лав тероборони ЗСУ

14 березня 2022, 22:55 comments1268
Поділіться публікацією:

За словами колишнього політв'язня Кремля Олега Сенцова, він ще в перші дні війни став  бійцем територіальної оборони ЗСУ, аби захистити свою країну  від загарбників. Зараз його підрозділ на передовій і режисер набув військової професії – він тепер оператор нового переносного протитанкового комплексу.

 Відомий український режисер пішов воювати на передову (ФОТО)

Олег Сенцов (фото: facebook.com/oleg.sentsov)

 Як зазначає колишній кремлівський політв’язень, останній тиждень він знаходиться на передовій, куди бійців перекинули для того, щоб посилити напрямок, де агресор увесь час хоче прорватись до Києва.

 "Хер***ть по нам сильно, але наша арта б'є ще сильніше та точніше. Навчився будувати бліндаж та жити в окопі, освоїв кулемет і гранатомет, став оператором NLAW",- ділиться новинами з передової Олег Сенцов.

 Відомий режисер ще підсумував, що тепер чекає на зустріч з ординським танком.  Закликає всіх берегти себе, вірить в нашу перемогу і висловлює свою шану рідній країні та її відважним воїнам.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що колишній бранець Кремля розповів, що не вважає себе боржником Зеленського. Український кінорежисер, колишній бранець Кремля Олег Сенцов не вважає, що він за своє визволення з полону Кремля до кінця днів своїх тепер має бути зобов'язаний президенту України Володимиру Зеленському. На питання журналіста про те, як, на думку Олега Сенцова, до нього відноситься Зеленський, той відповів, що йому складно сказати, тому що кілька разів довелося його критикувати, але ця критика була заслужена. За словами Сенцова, можливо Зеленський думає, що після його звільнення з полону Кремля, після того, як йому подарували квартиру, яку Зеленський випросив у Пінчука, він тепер повинен йому бути зобов'язаний до кінця своїх днів. Це хибна думка.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини