Рубрики
МЕНЮ
Черновалова Кристина
Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів в інтерв'ю виданню "ТиКиїв", що на початку повномасштабного вторгнення не бачив сенсу вступати до лав територіальної оборони, адже він був у невеликому селищі.
Клопотенко знайшов виправдання, чому досі не служить у ЗСУ
Кухар вважає, що міг принести більше користі, займаючись гастродипломатією та інформуванням світової громадськості про те, що відбувається в Україні.
Шеф-кухар додав, що першого ж дня введення закону про мобілізацію він відвідав територіальний центр комплектації, щоб оновити свої дані. Це було необхідно для уточнення його можливостей та обов'язків в умовах воєнного часу.
Клопотенко також наголосив на важливості гастродипломатії як засобу боротьби на міжнародній арені. Шеф-кухар уточнив, що його вибір був зумовлений не лише особистими обставинами, а й прагненням принести максимальну користь у непрості часи для країни.
Нагадаємо, що нещодавно Спартак Субота, відомий український блогер, чиє ім'я асоціюється з низкою скандалів, висловився про свої наміри щодо служби у Збройних Силах України. Субота підкреслив, що хоч і не має страху перед перспективою військової служби, найближчим часом приєднуватися до військових не планує.
Новини