Головна Новини Зірки персона Відомий український шоумен розповів, чи йде він на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український шоумен розповів, чи йде він на фронт

Анатолій Анатоліч розповів, чи піде він воювати після чотирьох невдалих спроб стати на військовий облік

20 лютого 2024, 21:30
Поділіться публікацією:

Шоумен Анатолій Анатоліч   повідомив, що докладені ним  старання, щоб стати на військовий облік  не увінчались успіхом,  бо він має пільгу, як багатодітний батько.

Відомий український шоумен розповів, чи йде він на фронт

Анатолій Анатоліч (фото з відкритих джерел)

При цьому ведучий   оприлюднив  власну думку щодо  мобілізації артистів і  заявив, що це  таки складне питання, на яке  він не може знайти  відповідь.

"Це дуже складне питання. Мені важко на нього відповісти. Я не український доброволець і зараз я не підлягаю військовій службі, тому що у мене троє неповнолітніх дітей, тому що б я не говорив, мені скажуть: "Ну тобі легко говорити, тому що ти багатодітний батько і тебе не забирають в армію", — висловивсь   шоумен під час ефіру на  "Люкс FM".

Також Анатолій Анатоліч   повідомив, що увесь час  спілкується з  українськими військовими і докладає всіх можливих зусиль, щоб їм  надати допомогу,  ще ноумена  залучено  до  недійних  колаборацій з захисниками.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український телеведучий пішов на фронтТелеведучий на каналі "Еспресо" Єгор Чечеринда  відтепер став у лави Збройних сил України.  Про це  сам Чечеринда написав в соціальних мережах. 

Ще телеведучий повідомив, що зараз служить в   званні капітана. Важливо, що  відомий український ведучий в  1990-х був  журналістом служби новин "Радіо Люкс" в місті  Львів.  Далі  продовжив творчу діяльність  в новинах  українських каналів  СТБ, ICTV, "1+1".  В 2011 року  був автором і ведучим телепрограми "Окрема думка" на ТВі.  Пізніше  на цьому ж каналі  працював на посаді  керівника служби новин,  далі ведучим інформаційно-аналітичної програми "Сьогодні про головне". Останнє  місце роботи – канал  "Еспресо".
 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 лютого 2024, 22:11

Держава такими пільгами дає дивну психологічну установку, а потім дивується що нема бажаючих. Виходить, що всі, кого мобілізували, обов'язково загинуть! До останнього українця, окрім юдейців! А якщо в тебе 3 неповнолітніх, то їх ж треба комусь виховувати! А от в кого 1 чи 2 або нема зовсім, або дорослі - їх можна на забій. Тих жінок, яким не вистачило чоловіків - юдейці запліднять. Там де 1 чи 2 неповнолітніх, там мати сама впорається - ще і гроші отримає за втрату годувальника (якщо переможемо). Не дивно, що в цій недодержаві ніхто не зацікавлений, окрім розікрасти. Її створили комфортною, тільки для обмеженої кількості обраних. А ті ще і похваляться: ось подивиться на мене Героя, та я ж патріот, залюбки гори зверну, але, трясця, закон не дозволяє, а я ж такий законослухняний!


Новини