Головна Новини Зірки персона Відомий ведучий отримав повістку та зізнався, чи піде на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий ведучий отримав повістку та зізнався, чи піде на фронт

Мірошниченко розповів про майбутній перетин кордону, вже скоро він поїде на "Евробачення"

2 квітня 2023, 22:55 comments8869
Поділіться публікацією:

Відомий   ведучий Тімур Мірошниченко,  що  працюватиме кореспондентом на "Євробаченні"  в Ліверпулі, розказав, чи відправиться  він на фронт. Днями  він сказав, що  йому прийшла  повістка. 

 Відомий ведучий отримав повістку та зізнався, чи піде на фронт

Тімур Мірошниченко (фото з відкритих джерел)

"Я військовозобов'язаний, офіцер, проходив військову кафедру в університеті. Це абсолютно нормальний процес — раз на декілька років ти мусиш приходити у військкомат. У 2006 році я склав присягу на вірність українському народові. Відтоді ходжу до військкомату. Так збіглося, що я був там у 2016 чи 2017 році, у 2021 і тепер знову запросили, щоб перевірити всі документи. Я сходив, зробив це", — проінформував  телеведучий представників "24 каналу".

Ще Тимура  спитали, чи думає він про те, що  можливо доведеться піти на війну. Адже чимало  військовослужбовців   перебувають на  фронті більше  року, їм потрібна  заміна.

"Всяке може бути. Звісно, що казати, що цього ніколи не станеться, я не можу. Бо ми всі не знаємо, що буде завтра. Все може бути", -  сказав  на це Тимур.

Ще  Мірошниченко розказав, чи пустять його за кордон після скандальних подій з коміком Щегелем, який  не повернувся в Україну  і при цьому вихваляється цим "вчинком".  Як стверджує телеведучий,  Міністерство культури  напрацювало тут порядок,  і тут він не буде порушником.

"Перший пункт — відвідини військкомату. Наприклад, я востаннє був у військкоматі 6 березня цього року. Всі документи в порядку. Те, що я повернуся, ітак зрозуміло — в мене тут діти, родина, улюблена робота. Якби я дуже хотів, я б вже давним-давно був за кордоном. Але я люблю Україну і ніколи навіть не думав про те, що в найскладніші часи буду за кордоном. Звісно, ні. Але, якщо це культурно-дипломатична робота, то її теж має хтось виконувати. Я виконаю свою місію і повернусь. 13 травня фінал, 14 травня у Варшаві, 15 — в Україні. Все зрозуміло. А 17 в мене ефір, то я мушу бути вже в Києві", — підсумував  Мірошниченко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Тернополі жінка отримала повістку на вулиці


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

uuuu

3 квітня 2023, 00:43

Xочeшь бecплатнoго сeкcа без обязательств и денег? Заходи и ищи секс партнера под свои желания ----- https://urlis.net/club


Новини