Головна Новини Зірки персона Російська співачка після розлучення розповіла правду про свій "ідеальний шлюб"
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка після розлучення розповіла правду про свій "ідеальний шлюб"

Співачка Алсу повідомила, що її чоловік був справжнім нарцисом

24 вересня 2024, 22:35
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Алсу, яка уникає коментарів щодо війни в Україні, публічно продовжує конфліктувати зі своїм колишнім чоловіком Яном Абрамовим. Незважаючи на мовчання щодо політичних подій, Алсу активно ділиться особистими роздумами про стосунки з екс-чоловіком у соцмережах, зокрема в Instagram.

Російська співачка після розлучення розповіла правду про свій "ідеальний шлюб"

Співачка Алсу (фото з відкритих джерел)

В одному зі своїх постів співачка назвала Абрамова нарцисом і розповіла про труднощі, які виникають у стосунках з такою людиною. Алсу зазначила, що нарцисичні особистості схильні поширювати брехню або прикрашати інформацію про своїх колишніх партнерів, аби зруйнувати їхню репутацію, коли втрачають над ними контроль. За її словами, навіть після розлучення нарциси часто продовжують маніпулювати колишніми партнерами.

Алсу також розповіла, що для таких людей розлучення є ударом по їхньому его, і вони можуть вдатися до публічної помсти. Вона підкреслила, що нарциси можуть поширювати особисту інформацію, як-от тексти, фотографії чи відео, щоб зашкодити репутації.

Співачка поділилася, що життя з Абрамовим було непростим, попри зовнішній вигляд їхніх стосунків. Вона зауважила, що після розриву нарциси намагаються перекласти всю відповідальність на іншу людину, змушуючи її сумніватися у власних діях та почуттях. Алсу додала, що нарцисичні особистості часто залякують і маніпулюють, звинувачуючи своїх партнерів у нещирості та безумстві.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка почала мститься колишньому чоловікові, який її зрадив.  Російська співачка Алсу, яка не висловилася про війну Росії проти України, опинилася в центрі скандалу через судові розбірки з колишнім чоловіком Яном Абрамовим. За інформацією російських ЗМІ, в Свалявському суді Москви наразі розглядається позов про розподіл майна між ними. Додатково з'явилися чутки, що Алсу має намір подати ще один позов у Лондоні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини