Головна Новини Зірки персона Відомого виконавця засудили за зґвалтування: йому загрожує хімічна кастрація (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого виконавця засудили за зґвалтування: йому загрожує хімічна кастрація (ФОТО)

Відомий канадсько-китайський виконавець, актор, модель, зірка C-Pop, екс-учасник гурту EXO-M Кріс Ву отримав 13 років за зґвалтування

10 грудня 2022, 04:15 comments2405
Поділіться публікацією:

Відомого виконавця засудили за зґвалтування: йому загрожує хімічна кастрація (ФОТО)

Наручники/ Фото з відкритих джерел

Стало відомо про те, що 25 листопада Пекінський Верховний народний суд у Китаї визнав виконавця, актора, модель, зірку C-Pop та екс-учасник популярної групи EXO-M Кріса Ву винним у згвалтуванні неповнолітньої та організацію оргії. Йому належить провести за ґратами 13 років. Відбуватиме покарання зірка в одній із в'язниць Китаю. Після закінчення терміну ув'язнення Кріса екстрадують до Канади, оскільки громадянином саме цієї країни він є.

Після гучного вироку у китайських ЗМІ почали посилено обговорювати можливість хімічної кастрації співака після повернення до Канади, адже саме в цій країні ця процедура застосовується на законодавчому рівні до всіх осіб, які скоїли злочини на сексуальному ґрунті. Ймовірно, хімічна кастрація дійсно чекає на Кріса Ву після того, як він відсидить у китайській в'язниці 13 років. Варто зазначити, що зірці навіть не дали право оскаржити вирок. Вийти достроково він також не має права.

Відомого виконавця засудили за зґвалтування: йому загрожує хімічна кастрація (ФОТО) - фото 2

Хімічна кастрація — це насильницьке пригнічення статевого потягу шляхом введення злочинцю спеціального "розчину". Відомо, що Служба виправних установ Канади поєднує хімічну кастрацію, групове консультування та когнітивно-поведінкову терапію для засуджених за зґвалтування.

Нагадаємо, зірку C-Pop та екс-учасник гурту EXO-M Кріса Ву було звинувачено у зґвалтуванні в 2021 році. Тоді 19-річна студентка з Пекіна опублікувала в соціальній мережі пост, у якому звинуватила 32-річного виконавця в тому, що він навмисне напоїв її та примусив до сексу. На той момент їй було лише 17 років. Також дівчина заявила, що їй відомі й інші аналогічні факти із життя Кріса та назвала співака серійним ґвалтівником. Крім цього, студентка заявила, що вона знає про те, що Кріс ґвалтував неповнолітніх. Після цієї резонансної заяви зі схожими звинуваченнями виступило ще кілька дівчат, а Кріса Ву затримали. Після тривалого слідства співака визнали винним та засудили його до 13 років.

Раніше "Коментарі" писали про те , що у Північній Кореї батьків змушують перейменовувати дітей: список нових імен шокує. Керівництво КНДР погрозило штрафами тим батькам, які не хочуть називати своїх дітей патріотичними іменами.

Читайте також: Nike презентували "бомж-кросівки" за захмарною ціною (ФОТО). У цьому взутті ви відчуєте себе впевнено в будь-якій ситуації.

Відомого виконавця засудили за зґвалтування: йому загрожує хімічна кастрація (ФОТО) - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини