Головна Новини Зірки персона Відому блогерку попросили допомогти військовим, але її менеджер попросила гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому блогерку попросили допомогти військовим, але її менеджер попросила гроші

Її менеджер попросила космічну суму за рекламу

23 березня 2023, 22:30 comments1556
Поділіться публікацією:

В  мережах   оприлюднили  перемовини  з менеджером  відомої вітчизняної  блогерки Альони Венум. Ініціатори звернулись з проханням   проанонсувати концертне дійство  групи The Hardkiss в місті Лос-Анджелос  в соцмережах  Венум, проте отримана  відповідь "вбила", пише "УНІАН".

Відому блогерку попросили допомогти військовим, але її менеджер попросила гроші

Альона Венум (фото з відкритих джерел)

Менеджер назвала ціну  за рекламу на сторінці  блогерки в Instagram – це 900 доларів. Її не збентежила пропозиція,  що частина отриманих коштів   буде використана на допомогу військовослужбовцям України.  Гроші перерахують установі,  що  організовує  протезування  поранених українських  бійців  в Сполучених  Штатах.

"Вартість рекламної інтеграції залежить від самого технічного завдання і його кількості. Стандартна вартість двох сторіз 900 доларів, кожна наступна — по 400 доларів", — відповіла менеджера  Венум.

До слова, Альона Венум  родом з Полтавської  області. Вона з'являлась на обкладинках   видання для жінок  "Ліза", а в 2017 році була ведучою програми "Стиль за 90 секунд" на телеканалі ТНТ.

Власний  канал на YouTube  Венум зареєструвала в  2015 році. Там  було оприлюднене   перше відео – макіяж-туторіал, що приніс  Альоні   популярність в мережах.

Ще  ця блогерка  зайняла 2 місце серед  30  самих популярних інфлюенсерів  нашої країни за версією журналу Forbes.

Відому блогерку попросили допомогти військовим, але її менеджер попросила гроші - фото 2
Відому блогерку попросили допомогти військовим, але її менеджер попросила гроші - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна блогерка, яка зрадила Україну, народила четверту дитину в басейні. Опальна 27-річна блогерка Соня Стужук, яка стала зрадницею своєї країни  і навіть відреклась  від землі, де народилась, стала мамою четвертої дитини. Пологи вона називає  швидкими і легкими.


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

23 березня 2023, 22:49

Тобто ця менеджерка від "Хардкіс", хотіла, на ШАРУ, зробити рекламу свого концерту, та заробити грошей (віддати на військових лише ЧАСТИНУ, ще невідомо який відсоток). Такіх ображених взагалі треба на х... посилати.


Новини