Головна Новини Зірки персона Відому російську співачку затримали в несамовитому стані: що вона накоїла
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому російську співачку затримали в несамовитому стані: що вона накоїла

Глюкоза поплатилася за свій вчинок, що вчинила в аеропорті

22 жовтня 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Глюкоза, яка раніше неодноразово відвідувала незаконно окупований український Крим, опинилася в центрі інциденту в московському аеропорту Шереметьєво. Як повідомляють російські ЗМІ, артистка прилетіла до Москви в ніч на 21 жовтня, вийшовши з літака в стані, який викликав підозри у правоохоронців.

Відому російську співачку затримали в несамовитому стані: що вона накоїла

Співачка Глюкоза (фото з відкритих джерел)

Поліцейські помітили, що Глюкоза ледве трималася на ногах, а її обличчя було "перекошене", що вказувало на можливе вживання наркотичних речовин. Співачку одразу затримали і направили на медичне обстеження, яке вона спочатку відмовлялася проходити.

В результаті суд визнав Глюкозу винною та призначив їй штраф у розмірі 5 тисяч рублів (приблизно 1500 гривень). На цей момент представники співачки не давали жодних коментарів щодо інциденту.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що популярну російську співачку родичі зачинять у рехабі Російська співачка Глюк'oZa (Наталя Іонова), яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, нещодавно майже зірвала концерт у Красноярську своєю дивною поведінкою. Після інциденту вона заявила, що причиною стала вживання антидепресантів, які їй були призначені після смерті бабусі.

Згідно з повідомленнями росЗМІ Mash, рідні та близькі планують відправити артистку до реабілітаційного центру, де раніше лікувалася співачка МакSим. Вони розглядають варіанти як в Росії, так і за кордоном, і сама співачка не проти такого рішення. Зараз до неї приставили двох охоронців, які стежать за нею під час концертів і не відходять ні на крок. За даними ЗМІ, в планах є курс лікування за спеціальними запитами, що включає тижневий VIP-тариф для прокапування, очищення та стабілізації стану після нервових зривів.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини