Головна Новини Зірки персона Відростив бороду і схуд: співачка з РФ на фоні інформації про розлучення показала Меладзе в новому іміджі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відростив бороду і схуд: співачка з РФ на фоні інформації про розлучення показала Меладзе в новому іміджі

Альбіна Джанабаєва показала знімок Валерія Меладзе в новому іміджі

2 червня 2024, 22:30
Поділіться публікацією:

Дружина російської зірки  Валерія Меладзе, який поки відмовчується  про страшну терористичну війну  РФ в Україні,  виконавиця  Альбіна Джанабаєва  виклала свіже фото  із чоловіком-співаком.

Відростив бороду і схуд: співачка з РФ на фоні інформації про розлучення показала Меладзе в новому іміджі

Альбіна Джанабаєва (фото з відкритих джерел)

На  власній сторінці в соціальних мережах  росіянка оприлюднила фотографію, на якій  Валерій Меладзе позує з густою бородою, ще він відчутно збавив у вазі.

Меладзе на фото  одягнений в сині штани, синю кофту і білий піджак, його дружина  одягнула довгу сукню і накидку-халат. Російські зірки позували  для портретів.

"Дружній шарж 2024", — підписала  фото співачка.

До слова,  про зіркове подружжя  вже  довго  подейкують, що вони розлучились,  проте Альбіна  все  більше  викладає фото з Меладзе і таким чином не підтверджує  плітки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну, але той спробував втекти. Зірковий виконавець Валерій Меладзе  тепер знаходиться на  відпочинку в Куршевелі.  Саме  на цьому курорті  його "спіймали"  представники медіа "Українська правда" і  почали ставити питання про війну в Україні. 

Але співак  злякався  висловити свою думку на камеру. Проте  представник ЗМІ продовжував повторювати свої незручні для співака  питання.  В цей  час Валерій Шотович  відкликав  репортера  далі від камер з реплікою: "Ходімо, я вам все розповім". Репортер   відійшов з  ним,  при цьому оператори продовжили їх знімати. Після цього старший син  виконавця  Костянтин намагався  прикрити батька від камери, а дружина Меладзе — Альбіна Джанабаєва -  намагалась забрати його від  репортерів, також закриваючи собою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини