Головна Новини Зірки персона Викликали швидку допомогу: російський актор серйозно травмувався
commentss НОВИНИ Всі новини

Викликали швидку допомогу: російський актор серйозно травмувався

Дмитро Нагієв зазнав травми просто під час вистави

17 вересня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

 Російський актор і ведучий Дмитро Нагієв, який тривалий час залишав свою позицію щодо війни в Україні неоднозначною і натякав на неприйняття політики Кремля, все ж вирішив повернутися до виступів на російській сцені, ймовірно, задля заробітку.

Викликали швидку допомогу: російський актор серйозно травмувався

Дмитро Нагієв (фото з відкритих джерел)

Як повідомляють російські ЗМІ, під час одного з його спектаклів Нагієв отримав серйозну травму, через що на місце події була викликана бригада швидкої допомоги.

"Ось уже 24 роки Дмитро грає роль Кисі для свого глядача. Сьогодні, під час вистави, артист отримав важке пошкодження ноги. Травма була настільки серйозною, що медики наполягали на госпіталізації", – повідомила директор актора Олена Шайкіна.

Наразі невідомо, який стан здоров'я в актора.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий російський актор нарешті визначився і показав свою позицію щодо війни. Російський актор і телеведучий Дмитро Нагієв, який раніше висловлював невизначені та суперечливі думки щодо війни в Україні, повертається до роботи на російському телебаченні. Це підтверджує його позицію щодо співпраці з російськими пропагандистами. 

У мережі вже поширюється інформація, що Нагієв долучився до нових проєктів на російському телебаченні, тим самим стаючи частиною інформаційної машини, яка підтримує війну. Зокрема, актор бере участь у зйомках екшн-комедії під назвою "Хто швидше?", що стане його першою появою на екранах після початку повномасштабної війни проти України.

У фільмі Нагієв грає персонажа, який відповідає за діаманти на суму 1 мільярд рублів, а сюжет розгортається навколо погоні за цими коштовностями.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини