Головна Новини Зірки персона Віктор Павлік серйозно занедужав: йому негайно потрібно лікуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Павлік серйозно занедужав: йому негайно потрібно лікуватися

На українського співака Віктора Павліка очікує тривале лікування. У нього виникли проблеми з рукою

1 червня 2023, 12:40 comments1367
Поділіться публікацією:

Про це в Instagram повідомила його молода дружина Катерина Репяхова,  пишуть "Коментарі".

Віктор Павлік серйозно занедужав: йому негайно потрібно лікуватися

Віктор Павлік. Фото з відкритих джерел

Біль у руці турбує артиста уже давно, проте він довго не звертав на це увагу та не обстежувався у лікаря. Коли Віктору Павліку погрішало, він все ж вирішив поїхати у медичний заклад. Там йому провели рентген, а кінцівку оглянув лікар-ортопед. Проте, по рентгену фахівці не змогли визначити причину болю, тож відправили зірку на МРТ. Як з’ясувалося, руку артисту необхідно терміново лікувати. Інакше, можуть трапитися незворотні наслідки, поділилася його дружина з підписниками.

"Я зрозуміла, що нічого хорошого немає. Треба лікуватися. Тож попереду ще лікування Віктора Франковича. Якщо не лікувати, то може взагалі руку припинити піднімати", -  зауважила Катя в інста-сторіз.

Зауважимо, проблеми зі здоров’ям присутні і у молодшого сина Павліка. Як раніше розповідала Репяхова, віе не завжди реагує, коли до нього звертаються. Ймовірно, у нього можуть бути проблеми з порушенням слуху.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Після обстежень через затримку мовлення сину Віктора Павліка поставили діагноз Майже 2-річний Михасик, син співака Віктора Павліка та Каті Репяхової досі не вимовив ні слова. Після десятків консультацій лікарів, батьки малечі вирішили перевірити йому слух.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Астролог назвав дату, коли буде масштабний прорив на фронті. Астролог Влад Росс розповів, що уже цього місяця на ЗСУ очікує значне просування на фронті. Він зауважив, що червень – може стати місяцем могутнього контрнаступу, коли "удача" буде на боці українських військових. За його словами, найсприятливішою буде ситуація, перед повнею 4 червня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини