Головна Новини Зірки персона "Він був прекрасною людиною": помер вокаліст популярної рок-групи
commentss НОВИНИ Всі новини

"Він був прекрасною людиною": помер вокаліст популярної рок-групи

Знаменитості було 62 роки

21 жовтня 2020, 15:02
Поділіться публікацією:








Помер вокаліст і гітарист відомої британської групи The Outfield Том Льюїс. Про це написали колеги виконавця на його офіційній сторінці в Instagram, передає видання segodnya.

"Він був прекрасною людиною": помер вокаліст популярної рок-групи

Том Льюїс. Фото: deadline

У повідомленні заявляється, що смерть артиста "була раптовою", тому її причини тільки належить з'ясувати.

"З великим сумом і скорботою повідомляємо, що Тоні Льюїс несподівано помер. Він був прекрасною людиною, що подарувала стільком людям свою любов, натхнення і музику. Він дуже любив своїх шанувальників і насолоджувався кожною можливістю зустрітися з усіма вами. Будь ласка, поважайте право його сім'ї на приватність в цей нелегкий час", — написали рідні музиканта.

Відомо, що Том Льіс був одним з творців групи The Outfield, творча діяльність якої почалася в 1984 році. Уже в середині 80-х років вони активно працювали над записом авторських композицій, а в 1985 вийшов перший альбом групи. Дебютну платівку відразу ж оцінили фанати: вона зайняла 9 місце в списку 200 найбільш продаваних альбомів за версією журналу Billboard, а також 3 рази ставала платиновою в США.

Пісню Your Love, яка зайняла 6 місце в чарті Billboard Hot 100, можна з упевненістю назвати візиткою карткою музичного колективу.

Раніше повідомлялося, що померла відома актриса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини