Головна Новини Зірки персона «Він приземлений і гарний»: у Дженніфер Еністон з'явився хлопець
commentss НОВИНИ Всі новини

«Він приземлений і гарний»: у Дженніфер Еністон з'явився хлопець

Еністон намагається налагодити своє особисте життя

17 лютого 2021, 11:35 comments2523
Поділіться публікацією:

За особистим життям голлівудської актриси, зірки серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон пильно спостерігають як шанувальники, так і папараці. Останнім часом в ЗМІ почала розповсюджуватися інформація про те, що Дженніфер закрутила новий роман.

«Він приземлений і гарний»: у Дженніфер Еністон з'явився хлопець

Дженніфер Еністон | Jason Merritt | Источник: Getty Images

Інсайдер з посиланням на близьке оточення знаменитості повідомляє, що бойфренд акторки дуже приземлений і гарний, а головне — він дуже добре до неї ставиться.

"У них багато спільного. Він змушує її сміятися, відчувати себе в безпеці. Дженніфер довіряє йому ", — йдеться в повідомленні.

Про особу таємного залицяльника зірки "Друзів" практично нічого не відомо, та й сама Дженніфер поки не поспішає оголошувати про свій новий роман всьому світу.

А ще недавно на своїй сторінці в Instagram актриса опублікувала ролик з документального фільму про співачку Ерте Кітт. У фільмі її запитують, чи готова вона йти на компроміси, коли в її житті з'явиться чоловік, на що виконавиця відповіла: "Нерозумно. У моє життя входить чоловік, і мені доводиться йти на компроміс? Для чого?".

Дженніфер Еністон залишила в публікації кілька смайликів, натякнувши, що цілком згодна з думкою співачки.

Нагадаємо, що голлівудська красуня була одружена двічі. У 2000 році вона стала дружиною Бреда Пітта і прожила з ним у шлюбі 5 років. А у 2011 році зірка "Друзів" почала зустрічатися з актором Джастіном Теру, з яким одружилася через 4 роки. Але стосунки пари тривали недовго, і у 2018 році вони оголосили про розставання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в жовтні 2020 року Дженніфер Еністон розповіла про поповнення в родині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини