Головна Новини Зірки персона Винахідливий мер: Кличко "заглох" в центрі Києва і заправив мотоцикл з баклажки
commentss НОВИНИ Всі новини

Винахідливий мер: Кличко "заглох" в центрі Києва і заправив мотоцикл з баклажки

Незважаючи на заборону, мер Києва Віталій Кличко легко вийшов з положення, коли його двоколісний транспорт застряг посеред дороги

13 вересня 2020, 20:52 comments2384
Поділіться публікацією:

У соціальних мережах з'явилося відео, де київський мер Віталій Кличко заправляє бак свого мотоцикла з п'ятилітрової баклажки після того, як транспорт заглох прямо під час руху. Про це повідомляє видання "Букви" .

Винахідливий мер: Кличко "заглох" в центрі Києва і заправив мотоцикл з баклажки

Винахідливий мер: Кличко ”заглох” в центрі Києва і заправив мотоцикл з баклажки - фото 2

Як зазначає преса, міський голова столиці виявився в курйозної ситуації, коли в його мотоциклі закінчилося паливо. Недовго думаючи, Кличко попросив у супроводжував його охоронця бідон з бензином і заправив бак.

Відзначимо, що норми безпеки на дорозі не дозволяють перевозити бензин в пластиковій тарі, оскільки матеріал має властивість накопичувати статичну електрику. Іскра може утворитися при терті горючої рідини об стінки пластикової тари, що стає причиною загоряння.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що головний конкурент Віталія Кличка за пост глави Київської МДА Ірина Верещук викликала його на дебати .

"Я, користуючись нагодою, запрошую пана Кличка на дебати. Було б дуже важливо, щоб всі виборці почули, і ми змогли один одному задати питання. І все б побачили, чи був він ефективним мером чи ні. Це відразу видно", — сказала Верещук.

Політик також сказала про те, що на даний момент відкрито 28 кримінальних проваджень, в які так чи інакше залучений Кличко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини