Головна Новини Зірки персона Винуватець в смертельній ДТП Єфремов може вийти за УДЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Винуватець в смертельній ДТП Єфремов може вийти за УДЗ

Шанс достроково звільнитися з'явиться у актора, якщо він потрапить в господарський загін

3 листопада 2020, 19:35 comments1928
Поділіться публікацією:

У Михайла Єфремова, винуватця в смертельній ДТП у центрі Москви, з'явився шанс вийти за УДЗ через 3,5 року. Достроково звільнитися актор зможе, якщо залишиться відбувати термін в господарському загоні. Цю інформацію підтвердив і адвокат актора Петро Хархорін.

Винуватець в смертельній ДТП Єфремов може вийти за УДЗ

Фото: Комсомольська правда

Михайло Єфремов повинен буде написати заяву на ім'я начальника слідчого ізолятора. Але поки актор не може цього зробити, тому що фактично вирок не вступив в законну силу. Це станеться після того, як в ізолятор надійде постанова.

"Можу сказати одне — я сьогодні тільки був у нього в ізоляторі. Питання це обговорюється, але поки не вирішене. Я не в курсі з ким він конкретно обговорює, але така ймовірність є ", — сказав Хархорін.

З урахуванням того, що до вироку в СІЗО термін обчислюється день за півтора, з урахуванням часу на домашній арешт, Єфремову залишиться відсидіти максимум 3,5 року і потім подавати дозвіл на умовно-дострокове звільнення.

Михайла Єфремова засудили до 7,5 років за вчинення смертельної ДТП в центрі Москви 8 червня. Актор виїхав на зустрічну смугу і на великій швидкості врізався в кур'єрський автомобіль. Водій, який перебував за кермом помер у лікарні. Відомо, що під час аварії, Єфремов перебував в стані алкогольного сп'яніння.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що винуватцю в смертельній ДТП на Столичному шосе оголосили вирок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://riafan.ru/
comments

Обговорення


Новини