Головна Новини Зірки персона Віра Брежнєва "засвітилася" на російському телебаченні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Віра Брежнєва "засвітилася" на російському телебаченні (ВІДЕО)

Шоу з Брєжнєвою показали по телевізору

20 березня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

На російському ТБ показували програму, де бере участь українська співачка Віра Брежнєва, що з початком  повномасштабної війни поїхала до Польщі і  звідти підтримує  Україну.  Мешканців РФ це  дуже розізлило, інформують в пропагандистських  Telegram-каналах. 

Віра Брежнєва "засвітилася" на російському телебаченні (ВІДЕО)

Віра Брежнєва (фото з відкритих джерел)

"Підкажіть, як це розуміти. Віра Брежнєва на каналі Карусель 19 березня 2023 року. Вона повернулася або віщає нам з Риги?" – звернулись  обурені  мешканці РФ. 

Як виявилось, в  ефір поставили  програму  "На добраніч, малюки" ще  з  2019 року. Чому  цю програму  прийняли рішення  показувати  тепер — невідомо. 

Важливо, що  коли почалась війна, зіркову співачку  побачили на  польських складах  гуманітарної допомоги. Брежнєва   там розфасовувала і  вантажила засоби особистої гігієни і товари  першої необхідності для українців, що постраждали  від війни. 

Восени  минулого року  співачка підготувала  в співпраці  з іншою  колегою Tayanna  нову пісню  українською мовою "Вишиванка".  Це  викликало неоднозначні коментарі в користувачів:одні  сказали, те, що зірка одумалась, інші хейтили, бо казали,  що  співачка  "перевзулася".

З'явились чутки, що  зірка  розлучилася з Костянтином Меладзе  через те, що чоловік нібито підтримав диктаторів з  Кремля, але офіційного підтвердження цьому нема.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що колишня дружина Меладзе розповіла про його зради з Брежнєвою.Ексдружина  відомого продюсера Костянтина Меладзе  Яна Сумм  розповіла про складний період у своєму житті, коли тоді ще чоловік  мав роман з Вірою Брежнєвою. Вона згадала про це під час програми "Наодинці з усіма". Тоді Яна не помилилась, що підозрювала Меладзе в зраді. Здогадки підтвердились, коли вона взяла в руки  його телефон.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини