Головна Новини Зірки персона Висхідні зірки 2021: хто потрапив до рейтингу журналу Time
commentss НОВИНИ Всі новини

Висхідні зірки 2021: хто потрапив до рейтингу журналу Time

У рейтинг потрапили і актори, і лікарі, і вчені

18 лютого 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Відомий американський журнал Time представив рейтинг ТОП-100 впливових людей 2021 року, назвавши їх "висхідними". У нього потрапили люди, які завоювали популярність громадськості та вразили своїми досягненнями.

Висхідні зірки 2021: хто потрапив до рейтингу журналу Time

Висхідні зірки 2021 (фото з відкритих джерел)

Журнал визначив кілька категорій: "феномени", "лідери", "інноватори", "артисти" і "адвокати", в які потрапили й журналісти, і вчені, і лікарі, і правоохоронці. За інформацією представників журналу Time, люди, які потрапили в цей список, здатні змінити світ або вже роблять це.

Наприклад, перший рядок в категорії знаменитостей зайняла 25-річна виконавиця Дуа Ліпа. Вона також з'явилася на обкладинці журналу, який, до слова, буде доступний з 1 березня.

Співачка Кайлі Міноуг написала про неї невелике есе в журналі, зазначивши, що співачка в такому юному віці вже багато чого досягла і продовжує підкорювати публіку своєю творчістю.

"Вона справжній поп-велетень. І я, як і мільйони інших людей, з нетерпінням очікую більшого від Дуа Ліпи", — висловилася Кайлі Міноуг.

До цієї категорії також потрапили Анна де Армас, Джон Девід Вашингтон, Фібі Бріджерс та інші знаменитості.

Нагадаємо, в кінці 2020 року американський журнал Time опублікував список кандидатів в номінації "Людина року". Два місця по праву зайняли американські політики -  екс-президент США Дональд Трамп і обраний президент країни Джо Байден.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий журнал Time назвав 2020 рік найгіршим роком у світовій історії. Автор статті критик Стефані Зачарек зазначив, що поточний рік став випробуванням, який дав мешканцям Землі надсили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини