Головна Новини Зірки персона "Вивчіть російську": український співак зганьбився заявою про Польщу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вивчіть російську": український співак зганьбився заявою про Польщу (ВІДЕО)

Соліст українського гурту "Пошлая Молли" розхвалив російську мову

6 листопада 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

 Співак української  групи "Пошлая Молли" Кирило Тимошенко, ще  відомий як Блідий,  сердито охарактеризував  польську мову і радить  всім  вчити російську.

"Вивчіть російську": український співак зганьбився заявою про Польщу (ВІДЕО)

Співак Кирило Тимошенко (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в  соціальних мережах  він оприлюднив відео, де  звертається до   поляків, щоб вони вивчали "нормальну мову" — російську.  Як один з варіантів,  Блідий  пропонує  Польщі повернутись до складу Російської імперії.

"Мене на* бісить польська мова, я не розумію, навіщо говорити на цій уе**нській мові, коли є російська мова. Реально, чуваки, просто вивчіть російську і говорите на нормальній на**й мові", — радить мешканцям   Польщі  рокер.

До слова, в цей час  Кирило Тимошенко  здійснює активну   концертну діяльність зі своїм гуртом "Пошлая Молли"  в Європі. На сцені він  ставить синьо-жовтий прапор, але все одно  виступає за  те, щоб говорити  російською мовою.

Український гурт  "Пошлая Молли" був створений  в Харкові. Він  набрав свою популярність в 2017 році. Після того, як  цей гурт  став  впізнаваним , він  почав  записувати треки з виконавцями з РФ,  зокрема,  з Елджеєм.

Також гурт  неодноразово виступав в РФ,  а  сам  соліст був запрошений на шоу на російському ТБ "Вечірній Ургант".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що популярний український співак виступить на Балі для росіянЗа інформацією оглядача українського шоу-бізнесу і пліткаря Богдана Беспалова, виконавець  Іван Дорн буде виступати на Балі новорічної ночі, з 31 грудня на 1 січня. 

Але тут  розкривається один нюанс. Як стверджує  Беспалов, на корпоративній вечірці будуть присутні  мешканці РФ. Вони вже запустили  рекламу з майбутнім виступом  Дорна в мережі.

Блогер  продовжив, що Іван Дорн не мешкає в Україні,  співак не розуміє реальності, того, чим живе  країна і не  вникає в ті чи інші теми, важливі для  мешканців України.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини