Головна Новини Зірки персона Власник Telegram Павло Дуров дав інтерв’ю Такеру Карлсону
commentss НОВИНИ Всі новини

Власник Telegram Павло Дуров дав інтерв’ю Такеру Карлсону

Павло Дуров вирішив дати інтерв’ю Такеру Карлсону та пояснив це своїм статусом лідера "політично нейтральної платформи" Telegram.

16 квітня 2024, 16:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський програміст та один з творців соціальної мережі "ВКонтакті" та месенджера Telegram Павло Дуров погодився дати інтерв’ю скандальному американському журналісту Такеру Карлсону, який до цього записав інтерв’ю з президентом РФ Володимиром Путіним.

Власник Telegram Павло Дуров дав інтерв’ю Такеру Карлсону

Павло Дуров. Фото з відкритих джерел

Павло Дуров опублікував допис в Telegram, де розповів про своє інтерв’ю Такеру Карлсону. Російський програміст вказав на причини, які спонукали його до таких кроків.

"Як лідер політично нейтральної платформи, я відповідаю за спілкування з журналістами, які представляють різні політичні погляди. У лютому я дав 3-годинне інтерв'ю журналісту ліберальних поглядів. Тепер я розмовляв із Такером Карлсоном, який є відомим консерватором. Таким чином я можу залишатися справедливим до всіх аудиторій і розповідати історію Telegram усім", — заявив Дуров.

У лютому Павло Дуров вперше за кілька років дав інтерв'ю в текстовому форматі для Financial Times, тоді як розмова з Такером Карлсоном буде у відеоформаті. До цього російський програміст дуже рідко з'являвся у публічному просторі.

Нагадаємо, що у вересні 2006 року Павло Дуров створив проєкт "ВКонтакті", який він продав у 2014 році російським олігархам. Згодом Дуров залишив Росію та пояснив, що "на цей момент країна не сумісна з веденням бізнесу в інтернеті". Після продажі "ВКонтакті" Дуров створив месенджер Telegram, який нібито захищений від російських спецслужб, однак журналістські розслідування вказують, що Росія насправді може мати доступ до особистих повідомлень та закритих чатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Борис Джонсон відмовив в інтерв'ю Такеру Карлсону.

Також "Коментарі" писали, що український військовий назвав несподівану небезпеку для солдатів від користування Telegram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини