Головна Новини Зірки персона Внучка Ротару закрутила роман з бізнесменом з рейтингу Forbes
commentss НОВИНИ Всі новини

Внучка Ротару закрутила роман з бізнесменом з рейтингу Forbes

Соня Євдокименко показала, як гуляє з коханим

27 жовтня 2020, 14:50
Поділіться публікацією:

Відома модель Соня Євдокименко, внучка естрадної співачки Софії Ротару, зараз живе і працює в Нью-Йорку. Нещодавно на своїй сторінці в Instafram вона показала свого нового хлопця, яким виявився українець Денис Жаданов.

Внучка Ротару закрутила роман з бізнесменом з рейтингу Forbes

Соня Євдокименко

Модель у своїх Instagram-Stories показала свою прогулянку в парку з коханим, який ніжно її обіймав. Пара виглядала щасливою і насолоджувалася теплою погодою. Соня приховала ім'я свого нового бойфренда, але незабаром стало відомо, що це віце-президент з маркетингу в компанії Readdle, яка займається розробкою мобільних додатків. У 2018 році Денис Жаданов потрапив в список американського рейтингу Forbes.

Внучка Ротару закрутила роман з бізнесменом з рейтингу Forbes - фото 2

Нагадаємо, що у 2019 році внучка Софії Ротару зустрічалася з французьким підприємцем Марко Дюменіль. Вони часто подорожували та викладали спільні фотографії в соціальну мережу. Дівчина навіть познайомила екс-бойфренда зі своєю сім'єю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк була помічена в компанії свого колеги по знімальному майданчику Метта Сміта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини