Головна Новини Зірки персона Володар Оскара зіграє Енді Воргола
commentss НОВИНИ Всі новини

Володар Оскара зіграє Енді Воргола

Джаред Лето візьме участь в документальному проекті про поп-арт-художника Енді Воргола

8 серпня 2020, 02:20
Поділіться публікацією:

Знаменитий голлівудський актор і володар безлічі почесних кінопремій, у тому числі та "Оскара", Джаред Лето зіграє головну роль в документальному фільмі про американського художника Енді Воргола. Про це повідомляє Vogue.

Володар Оскара зіграє Енді Воргола

Сам Лето назвав цей проект найбільш значним у своїй кар'єрі. Пропозиція взяти участь у ньому схвилювала особливо. Попри те, що довгий час його шанувальники передавали цю новину нарівні зі світськими чутками, Лето підтвердив, що відповідні підготовки до зйомок стартували.

"Так, це правда, я буду грати Енді Воргола в майбутньому фільмі. Я такий вдячний і схвильований цією можливістю! Ми сумуємо за тобою і твоїм генієм, Енді!", — написав актор у своєму повідомленні в Twitter.

Відомо, що фільм буде заснований на книзі Віктора Бокріса 1989 року "Воргол: біографія", права на яку Лето придбав разом зі співпродюсером Майклом Де Лукою. Сюжетну лінію і діалоги пропише Теренс Вінтер, номінований на "Оскар" за сценарій до фільму Мартіна Скорсезе "Вовк з Уолл-стріт".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що актор, який зіграв одного з ключових лиходіїв в серії фільмів "Гаррі Поттера" зізнався, що страждає наркозалежністю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини