Головна Новини Зірки персона Володимир Кличко натякнув, що може знову вийти на ринг: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Кличко натякнув, що може знову вийти на ринг: подробиці

Боксер зробив неоднозначну заяву

5 липня 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Відомий український боксер Володимир Кличко може знову розпочати кар'єру боксера. Про це він натякнув в одному зі своїх дописів в Instagram.

Володимир Кличко натякнув, що може знову вийти на ринг: подробиці

Володимир Кличко (фото з відкритих джерел)

Ексчемпіон світу з боксу у важкій вазі опублікував у своєму блозі відео, де прокоментував поразку національної збірної в 1/4 фіналу "Євро-2020" від англійців.

Крім того, боксер дав зрозуміти своїм шанувальникам, що, можливо, повернеться у великий бокс. Саме такий висновок напрошується після інтригуючої заяви боксера.

Володимир Кличко звернувся до своїх шанувальників і заявив, що всі люблять повернення. Адже це хороша нагода, щоб знову стати сильнішим.

"Вітаємо Англію з добре зіграним матчем. Поєдинок пішов не в тому напрямку, в якому я хотів. Але це спорт. Ви всі знаєте, особливо англійські шанувальники, я програвав у своєму спорті. Справа не у програші, а в тому, щоб віддати все і повернутися ще сильнішим. Ми всі любимо повернення, чи не так?! " — заінтригував Кличко.

Він заявив, що дуже пишається грою збірної України. За його словами, українцям треба гордо тримати голову, адже ми високо піднялися у чемпіонаті та довели, що вміємо боротися і перемагати.

"Переконаний, що ми можемо піти ще далі. Слідкуйте за нами. Вболівайте, можливо, одного разу я навіть знову почую, як ви скандуєте моє ім'я", — заявив він.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, чи повернеться Володимир Кличко  у спорт.

Боксер, до слова, вже не вперше "подратував" шанувальників двозначним посланням. Замість зайвих слів Володимир Кличко запостив знімок із боксерськими рукавичками. У підписі до фото зазначено, що саме цього спортсмен чекає найбільше після закінчення усіх карантинних обмежень, пов'язаних із коронавірусом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини