Головна Новини Зірки персона Володимир Остапчук розповів, як лікувався від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Остапчук розповів, як лікувався від коронавірусу

Володимир і Христина Остапчук розповіли, за допомогою яких препаратів боролися з COVID-19

7 грудня 2020, 19:16
Поділіться публікацією:

Український теле- і радіоведучий Володимир Остапчук розповів, як перехворів коронавірусів. Про це повідомляє Telegram-канал "Коронавірус_інфо".

Володимир Остапчук розповів, як лікувався від коронавірусу

Остапчук розповів, що у нього було ускладнення у вигляді атипової пневмонії. При цьому він зазначив, що симптомів хвороби у нього не було і тільки, коли температура піднялася до 38,6 градуса, він відправився в лікарню, де йому зробили рентген. Виявилося, що у ведучого вражені 30% легенів.

Дружина Володимира Остапчука Христина розповіла, що лікуванням займалася вона: і робила уколи, і стежила за станом чоловіка і повністю за ним доглядала. Вона розповіла, що п'ять днів у Остапчука трималася температура 39,6 градуса, яку нічим не вдавалося збити. Їй доводилося по п'ять разів за ніч міняти йому одяг та постільну білизну через те, що він сильно пітнів у цей час.

Остапчуки розповіли, що лікували коронавірус антибіотиками, гомеопатичними та навіть гормональними препаратами. Також подружжя приймало багато вітамінів.

Нагадаємо, 36-річний популярний телеведучий Володимир Остапчук 15 жовтня одружився на своїй коханій Христині Горняк. Пара опублікувала своє перше фото в новому статусі у соціальної мережі Instagram. Відомо, що весілля знаменитостей проходила в розкішному заміському комплексі під Києвом, де для молодят цілу ніч монтували зону церемонії та встановлювали декор. Наречена показала своїм підписникам лише "шматочки" підготовки до весілля.

"Коментарі" також писали, що відомий лікар-педіатр Євген Комаровський розповів, чи дійсно протизапальні препарати здатні вплинути на COVID-19. Так, за його словами, такі ліки й правда можуть полегшити симптоми коронавірусу, але на сам хід хвороби ніяк не вплинуть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини