Головна Новини Зірки персона Вражено 65 % легенів: ведучу програми "Давай одружимося" госпіталізували в лікарню
commentss НОВИНИ Всі новини

Вражено 65 % легенів: ведучу програми "Давай одружимося" госпіталізували в лікарню

За інформацією, стан госпіталізованої Лариси Гузєєвої погіршився

8 жовтня 2021, 23:20
Поділіться публікацією:

Російська актриса і зіркова телеведуча шоу "Давай одружимося"  Лариса Гузєєва  у вересні поїхала відпочивати до Криму.  Але в  ЗМІ з’явилось повідомлення  про те, що артистку госпіталізували.

Вражено 65 % легенів: ведучу програми "Давай одружимося" госпіталізували в лікарню

Лариса Гузєєва бореться з СOVID-19 (фото з відкритих джерел)

Інформація підтвердилась. Зірка знаходиться на лікуванні в Московському медичному закладі на Комунарці. Комп’ютерна томографія і зданий тест підтвердили в неї коронавірусну хворобу. Про це інформує Telegram-каналу Mash.

За його інформацією, у 62-річної зірки російського телебачення виявили запалення і активізувався процес початкового ушкодження нирок.

Спочатку легені були уражені  небагато, тільки на 7 відсотків. Але зараз в перебігу хвороби негативна динаміка. Органи дихання  хворої уражені на 65 відсотків.

Лікарі рекомендують  відомій пацієнтці біологічно активну терапію з метою зниження імунної відповіді організму на інфекцію.  І сподіваються, що недугу вдасться перемогти.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що зірку серіалу "Моя прекрасна няня" перевели в реанімацію.Самопочуття  відомого кіномитця та народного артиста Російської Федерації Валерія Гаркаліна, який  захворів на ковід  та знаходиться в медичному закладі на лікуванні, раптово погіршилося. Як стверджується в опублікованій інформації, в актора різко понизився рівень сатурації. Ще й найважча стадія пневмонії. Вірусом знищено понад 75 відсотків органів дихання, хоч на початку було 25-50 відсотків. Він дихає за допомогою кисню під тиском, але попри важкий стан залишається при свідомості.Кіномитця, якому виповнилось 67 років, привезли на лікування 2 жовтня. Окрім набутого коронавірусу, в російського артиста наявні хронічні захворювання серця. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини