Головна Новини Зірки персона "Все по райдеру": український співак показав свій бліндаж на фронті (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Все по райдеру": український співак показав свій бліндаж на фронті (ФОТО)

Віталій Козловський вже повністю влився в службу ЗСУ

9 серпня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Ще на початку літа український  виконавець  Віталій Козловський  мав на руках  повістку з військкомату.  Юнак проходив, як і всі, медичну комісію,  займався військовою  підготовкою, складав присягу і  потім був направлений на місце служби.

"Все по райдеру": український співак показав свій бліндаж на фронті (ФОТО)

Віталій Козловський (фото з відкритих джерел)

Зрозуміло, що  розташування військової частини, де він захищає свою країну, співак   фанатам не показує. Але навіть ця обставина не заважає  зірці робити  натяк, що він не відсиджується тилу, а відправивсь на  лінію фронту.

Свої військові будні Віталій  Козловський  оприлюднив в соціальних мережах.  Так,  співак оприлюднив фотографію  бліндажа, де йому, виконуючи  службові обов'язки, потрібно було бути. На військові, не комфортні умови  виконавець  відреагував з гумором, і зазначив, що там "все по райдеру".

Ще  зірка показала своє нове селфі. Як стверджує чимало  коментаторів, після  того, як він став  в ряди  ЗСУ, у   Козловського  навіть погляд став інший. На  фото співак лежить в середині бліндажа і усміхається на  камеру. На щоці, під оком, можна розгледіти чи  синяк,  чи пляму від пилу.

”Все по райдеру”: український співак показав свій бліндаж на фронті (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий співак взяв до рук зброю та присягнув на вірність Україні. Віталій Козловський, який був мобілізований у червні і проходив військову підготовку, щойно прийняв присягу на вірність Україні. Відповідним відео він поділився у соціальних мережах. 37-річний виконавець народився 6 березня 1985 року у Львові. У жовтні 2002 він переміг у телепрограмі "Караоке на майдані" у Львові. Саме тоді на всю Україну він виконав пісню "Вона" львівського гурту "Плач Єремії". Згодом він переміг в першому сезоні музичного телепроєкту "Шанс" в 2003 році, з піснею "Чорнобривці".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тарик

10 серпня 2023, 04:18

Зови Потапа к себе. А там глядишь и квартал подтянется. Уважуха.


Новини