Головна Новини Зірки персона «Я зробила помилку»: українська співачка втратила голос
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я зробила помилку»: українська співачка втратила голос

Співачка розповіла, яку зробила помилку

17 березня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

25-річна відома українська артистка Jerry Heil зізналася шанувальникам, що втратила голос і пояснила, чому так сталося.

«Я зробила помилку»: українська співачка втратила голос

Jerry Heil (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість розповіла про те, що через проблеми з ментальним самопочуттям втратила голос, хоча фізично абсолютно здорова. Jerry Heil зазначила, що занадто багато тримала в собі, а так робити не можна, тому що тим, що у тебе на душі, потрібно ділитися з друзями.

"Я зробила помилку, тримала все в собі. Спочатку стиснуло шию і горло, а через кілька днів голос сказав:" Я відійду, а ти подумай над своєю поведінкою", — написала виконавиця.

Також співачка у своїй публікації зазначила, що часто замовчування якихось проблем може виходити боком, або ж горлом.

Шанувальники Jerry Heil побажали їй якнайшвидшого одужання і написали слова підтримки: "Бажаю, якомога швидше повернути голос", "Видужуй скоріше", "Круто, що написала про горло, передала крутий досвід інтернет оточенню", "Іди, поспи трохи", "Красуня, дуже крута", — написали фоловери.

Відзначимо, що Jerry Heil стала відомою як відеоблогерка і кавер-виконавиця завдяки переспівам пісень світових і українських виконавців. Велику популярність їй принесла авторська пісня "Охрана, отмена" з її дебютного студійного альбому "Я — Яна".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Jerry Heil шокувала шанувальників тим, що поголила налисо. Через такий сміливий вчинок вона зіткнулася з "хейтерскою навалою". Але пізніше виявилося, що це була перука й артистка просто взяла участь в одному з соціальних проектів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини