Як почуває себе Григорій Чапкіс: син розповів про його стан

Грег розповів, що його батькові стало набагато краще

Син популярного українського хореографа Григорія Чапкіса Грег поділився, як себе зараз почуває його батько. Відомо, що 10 днів тому він потрапив до лікарні з двобічною пневмонією.

За словами Чапкіса-молодшого, його батько йде на поправку і стан його здоров'я потроху покращується. Він додав, що кілька днів тому його вже виписали з лікарні, тому він продовжує лікування вдома. Цією інформацією Грег поділився на своїй сторінці в соціальних мережах.

Він опублікував в Instagram ролик, в якому він розповідає Катерині Осадчій про свій сюрприз у фіналі "Танців з зірками". Йдеться про зустрічі Григорія з сином, який прилетів в Україну, зробивши батькові приємний і зворушливий сюрприз.

"Якщо ви, друзі, не знали, я здивував свого батька на шоу "Танці з зірками" і отримав можливість судити поруч з ним під час фіналу. Нещодавно він захворів і був госпіталізований з пневмонією. Вчора я дізнався, що він повернувся додому і почувається себе набагато краще. Я відчуваю значне полегшення і щастя, що він удома. Спасибі всім за підтримку, ваші молитви так багато значать для мене і моєї родини", - написав Грег.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Григорій Чапкіс вперше показав фото з лікарні. Українського хореографа Григорія Чапкіса госпіталізували через погане самопочуття. Незабаром з'ясувалося, що у нього двостороннє запалення. Він знаходиться в лікарні ще з минулого тижня, і ось нарешті у нього з'явилася можливість вийти на зв'язок зі своїми шанувальниками.
Так, легендарний танцюрист поділився фотографією, яку зробив лежачи на лікарняному ліжку. Він опублікував знімок на своїй сторінці в соціальних мережах.