Головна Новини Зірки персона Як російські окупанти зруйнували будинок зірки фільмів "Як там Катя?" та "Господар 2""
commentss НОВИНИ Всі новини

Як російські окупанти зруйнували будинок зірки фільмів "Як там Катя?" та "Господар 2""

Російські війська знищили будинок українського актора Олексія Череватенка

сьогодні, 16:43
Поділіться публікацією:

Олексій Череватенко, відомий український актор, втратив свій будинок у результаті війни. У перші дні російського вторгнення в Україну його багатоповерховий будинок у Бородянці, Київська область, було зруйновано ворожими обстрілами. Окупанти не лише зайняли його квартиру, а й дзвонили йому, стверджуючи, що є його шанувальниками.

Як російські окупанти зруйнували будинок зірки фільмів "Як там Катя?" та "Господар 2""

Олексій Череватенко

Коли почалася війна, Череватенко із родиною перебував на дачі у невеликому селі під Києвом. Розуміючи небезпеку, актор ухвалив рішення відвезти свою родину на Закарпаття, подалі від воєнних дій. В цей час їхня квартира в Бородянці, як виявилося, була захоплена російськими солдатами.

В одному з інтерв'ю актор розповів, що йому зателефонували окупанти з його квартири. Вони знайшли його фотографії та номер телефону, ймовірно, на його особистому сайті.

"Вони мені зателефонували і сказали: 'Ми ваші шанувальники, дивилися ваші фільми. Як ви там?' — розповідає Олексій. За їхнім акцентом та деталями, які вони згадали, я одразу зрозумів, що вони знаходяться у мене вдома."

За кілька днів після цієї розмови російські війська розбомбили багатоповерховий будинок, у якому жила родина Череватенків. Внаслідок цього десятки сімей, включаючи дітей, залишилися без даху над головою. Актор згадує, що його сусіди встигли винести із квартири його документи та ховалися з ними у підвалах під час обстрілів.

Минуло вже понад два роки, а зруйнований будинок так і не відновлено.

"Будинок досі стоїть у руїнах, і ніхто нічого не робить. Люди втратили свої будинки, і багато хто з них з дітьми тепер не знає, де жити," —  поділився артист в інтерв'ю OBOZ.UA.

Незважаючи на втрату, актор залишається оптимістом: "Я чоловік, відновлю все, заробимо і збудуємо новий будинок. Хоча і нам зараз нелегко, живемо на дачі, але впораємось".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини