Головна Новини Зірки персона Як виглядають найбагатші діти у світі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядають найбагатші діти у світі (ФОТО)

Опубліковано список найбагатших дітей у світі, які не дивлячись на молодий вік, можуть похвалитися великою сумою на рахунку

4 липня 2021, 23:45 comments6155
Поділіться публікацією:

Деякі діти не переживають з приводу навчання, іспитів і не хвилюються за власне майбутнє, адже знають, що на їхньому рахунку вже зберігається багатомільйонні статки. Хто вони, найбагатші діти світу?

Як виглядають найбагатші діти у світі (ФОТО)

Як виглядають найбагатші діти у світі (фото з відкритих джерел)

Принц Джордж Кембриджський

7-річний спадкоємець Вільяма і Кетрін Кембриджських, за офіційними даними, має на своєму рахунку мільярд доларів. І він третім, після батька і дядька, в черзі на британський трон. Навіть якщо титул в майбутньому дістанеться комусь іншому, принцу Джорджу хвилюватися не варто, адже він буде отримувати 400 млн щороку з держбюджету.

Як виглядають найбагатші діти у світі (ФОТО) - фото 2

Фото: GETTY IMAGES


Деннілін Біркхед

Стан 14-річної дівчинки оцінюють в понад 59 млн доларів, які їй у спадок перейшли від матері Анни Ніколь Сміт — легенди Playboy. Але Деннілін і сама добре заробляє, батько допоміг їй почати модельну кар'єру ще в 6 років, тому дівчинка активно розвивається і росте маминою копією.

Як виглядають найбагатші діти у світі (ФОТО) - фото 3

Фото: GETTY IMAGES


Нік Д'алоізіо

Хлопцеві вже 25 років, і він відомий інтернет-підприємець і програміст. Нік в 15-річному віці винайшов Summly, який у 2013 році продав Yahoo !, як повідомлялося, за 30 мільйонів доларів США, що зробило його одним з наймолодших self-made-мільйонерів у світі.

Як виглядають найбагатші діти у світі (ФОТО) - фото 4

Фото: Bloomberg


Сурі Круз

15-річна дочка актора Тома Круза і Кеті Холмс зростає справжньою красунею і регулярно потрапляє в число самих модних дітей світу. На особистому рахунку дівчинки зберігається десь 270 мільйонів доларів.

Як виглядають найбагатші діти у світі (ФОТО) - фото 5

Фото: Splash news


Джейла Бледсо

У 17 років він уже став генеральним директором своєї власної IT-компанії під назвою Jaylen D. Bledsoe Group. Його стартап виріс в глобальний мільйонний бізнес і зараз в компанії працюють понад 150 осіб. В останній раз його дітище було оцінено в 3,5 мільйона доларів.

Як виглядають найбагатші діти у світі (ФОТО) - фото 6

Фото з відкритих джерел

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Forbes назвав найбагатших музикантів десятиліття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини