Головна Новини Зірки персона Як залізо: друг Зеленського розповів, як він змінився за останній рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Як залізо: друг Зеленського розповів, як він змінився за останній рік

Кошовий зазначив, що Зеленський перестав посміхатися

22 квітня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Один з найкращих друзів українського  президента Володимира Зеленського, артист комедійного жанру Євген Кошовий розказав  про зміни, які, на його думку, змінили Зеленського  за останній рік.

Як залізо: друг Зеленського розповів, як він змінився за останній рік

Володимир Зеленський та Євген Кошовий (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання Олексія Суханова,  актор розповів, що на обличчі президента  рідко з’являється  посмішка.

"Він став міцнішим. Посмішка у нього з обличчя пішла, але почуття гумору він не втратив. Коли листуємось, іноді буває так, що щось напише, і я думаю: "О, ти у формі, брате". Звичайно, складно бачити людину, яка 17 років посміхається і разом з нею ти, а тут тепер інакше..." — розповів  комік.

Кошовий стверджує, що з часу повномасштабної  російської війни  український лідер держави  став сильним.  Тому слухаючи його звернення,  друг Зеленського дотримується думки, що  наші співгромадяни вже не будуть відпускати його з президентської посади.

"Він став як залізо. Коли бачиш його інтерв'ю, коли він зустрічається зі світовими лідерами, то бачиш дорослого лідера своєї нації. Думаю, після такого його не відпустять українці. І повернутися в професію загалом буде дуже складно", — підсумував  актор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що дочка Кошового потрапила у скандал через хамську поведінку і танці під російську музику. Донька  гумориста  Євгена Кошового  є активною  в соціальних мережах та встигла довести  до обурення її інших  користувачів мережі. З 15-річною  Варею відбулись  зміни, вона  зовсім не маленька дівчинка, вона швидко подорослішала. В інтернеті  з'являється  багато її  нових відеороликів. Дівчина  знімає їх, супроводжуючи  різною  музикою, зокрема, й  російською. Це замітили користувачі мережі. Вони  пишуть, що  більше року  продовжується війна  РФ проти України, слухати пісні  російських виконавців не доречно.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

22 квітня 2023, 21:32

Это перед КОШЕВЫМ не ЗЕЛЕНСКИЙ а З Е двойник №7...

Бог

22 квітня 2023, 21:18

Конечно перестанешь улыбаться-продав душу Сатане-Западу.Он ведь по своей укронаивности думал-попользуюсь силой сатанинской безмерной в обмен на душу с годик-два,потом назад обмен сделаю.Но с Сатаной такие вещи не проходят-меняешь раз и навсегда,попадая во власть Сатаны.Так что пропал Зеленский-проклянет его Бог.


Новини