Головна Новини Зірки персона Юлія Мендель з приводу юбілею розповіла про себе багато чого
commentss НОВИНИ Всі новини

Юлія Мендель з приводу юбілею розповіла про себе багато чого

Ексречниця президента України Юлія Мендель розповіла журналістам про ставлення до коментаторів у соцмережах, відносини з журналістами та ставлення до нового прессекретаря Зеленського

3 вересня 2021, 16:04
Поділіться публікацією:

Юлія Мендель з приводу юбілею розповіла про себе багато чого

Юлія Мендель. Фото: Instagram-строрінка Юлії Мендель

Юлія Мендель сьогодні святкує 35-річчя і в інтерв’ю для видання "Обозреватель" дала відповіді на найпопулярніші питання про її життя і кар’єру.

Колишня прессекретар президента України Володимира Зеленського зізналась, що чітко розмежовує реальне ставлення до своєї персони і проплачені атаки ботів у соцмережах.

"Негатив і хейт розповсюджували опозиційні сили. Мене атакували дві ботоферми. Перша – проросійська. Друга – радикальна українська", — розповіла під час інтерв’ю Юлія Мендель.

Також ексречниця голови держава зазначила, що якщо вся критика її персони у соцмережах є однотипною і пишеться з одних і тих самих акаунтів, то в особисті повідомлення Юлія Мендель отримує здебільшого "теплі" коментарі підтримки від людей із різних куточків країни, які є представниками різних сфер діяльності.

Також спеціалістка із комунікацій вголос говорить про наявність у політиці гендерних аспектів, бо ж, попри різні програми та гендерні квоти, чоловіків у великій політиці більше й до них значно серйозніше ставляться.

Юлію Мендель під час своєї роботи прессекретарем неприємно здивувало ставлення колег, адже за уявленнями дівчини, журналіст – це перш за все неупереджена людина, а вона на собі відчула своєрідну помсту з боку колег, які разом з нею колись претендували на тодішню посаду Мендель.  

Зараз, на думку Юлії Мендель, бути прессекретарем президента значно простіше, бо комунікаційна система вже пройшла трансформацію, а кількість посадових обов’язків речника президента стала значно меншою.  

"Сергій демонструє доволі непогану професійність на цій посаді, а також відкритість до журналістів, а це я вважаю основним. Його компетентність буде тільки покращуватися з часом", — зазначила попередниця Сергія Нікіфорова.

Раніше "Коментарі" писали про думки експертів, щодо постійних епатажних дій Юлії Мендель як прессекретаря президента і вже після цього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини