Юля "Зайка" розповіла, чи знайшла любов після "Холостяка"

Юлія Бельченко, що отримала прізвисько «Зайка» під час романтичного шоу «Холостяк-11», розповіла, як склалося її життя після проєкту

Фіналістка 11 сезону українського романтичного шоу "Холостяк" Юлія Бельченко, яку на проєкті прозвали "Зайкою", розповіла, як склалося її життя і чи перебуває вона зараз з кимось у стосунках.

Дівчина зізналася, що зараз у неї в житті все добре: є робота, житло, сім'я і друзі. Але єдине, що їй не вистачає, так це поруч коханого чоловіка. Юлія зазначила, що це важливий складник життя кожної людини. "Я хочу кохати й бути коханою, хочу стосунків і мені цього не вистачає", - підкреслила "Зайка".

Також Юлія вважає, що не була б щаслива в стосунках з Михайлом Заливакою, який став героєм "Холостяка-11", тому не переживає, що не виграла у фіналі. Хоча дівчина неодноразово, ще бувши на проєкті, говорила, що сильно закохана в чоловіка і бачила з ним спільне життя.

Зазначимо, що Михайло Заливако віддав своє серце 28-річній Анні Богдан, колишній дружині екскерівника Офісу президента Андрія Богдана. Стосунки Михайла й Ані розвиваються і після проєкту "Холостяк": пара багато подорожує, живе разом і радує підписників новими яскравими фотографіями.

Нагадаємо, Юлія "Зайка" минулого місяця шокувала шанувальників новиною про заміжжя з телеведучим Богданом Юсипчуком. Але пізніше з'ясувалося, що весілля було поставним — рекламою нової локації для свят.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан прокоментувала фейкове весілля Юлі Бельченко, з якою боролася за серце головного героя Михайла Заливако. Дівчина зазначила, що "Зайка" такою поведінкою перейшла кордони й обдурила своїх фоловерів.