Головна Новини Зірки шоу бізнес Фіналістка Холостяка Юля "Зайка" Бельченко вийшла заміж за телеведучого 1 + 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Фіналістка Холостяка Юля "Зайка" Бельченко вийшла заміж за телеведучого 1 + 1

Бельченко показала фото з весілля

29 липня 2021, 02:54 comments2533
Поділіться публікацією:

Учасниця шоу Холостяк 2021 Юлія Бельченко вийшла заміж за красивого чоловіка України Богдана Юсипчук. Фаворитка романтичного проекту шокувала шанувальників такими несподіваними новинами.

Фіналістка Холостяка Юля "Зайка" Бельченко вийшла заміж за телеведучого 1 + 1

Холостяк (фото з відкритих джерел)

Бельченко показала фото з весілля. Однак, деякі фоловерів припускають, що весілля було не справжнім, а це були зйомки якогось проекту або промокампанії. Дійсно Бельченко та Юсипчук одружилися, обов'язково скоро дізнаємося.

Днями фаворитку 11 сезону реаліті-шоу помітили за вибором весільного плаття в салоні. Дівчина, яка отримала прізвисько "Зайка", і отримала відмову від бізнесмена Михайла Залівака, судячи з усього, знайшла свою любов.

Юля позує в чарівному білосніжному платті з красивим ліфом, вишитим бісером. Її образ завершує висока елегантна зачіска і фата. "Зайка" ніжно притискається до свого нареченого, одягненого в тоталблек цибулю. "Багато питань, але мало відповідей", "Це занадто ідеально, щоб бути правдою", "Думаю, що це зйомки або щось таке, але інтригу тримайте добре", — пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Юлія Бельченко, фіналістка романтичного реаліті "Холостяк 11" знялася в серіалі "Фортечна" і поділилася пережитим досвідом. Дівчина поділилася фото зі знімального майданчика популярної костюмованої драми. У соціальній мережі Інстаграм учасниця любовного шоу опублікувала серію фото і відео в несподіваному образі.

Вона позувала в довгій сукні з відкритими плечима в стилі XIX століття, високих рукавичках по лікоть і зі складною зачіскою. Укладання їй доповнили квітами і пір'ям, а образ — намистом з перлів. "Дуже сподобалася героїня Лідія Шефер у виконанні Ксенії Мішиной. Вона просто незрівнянна. Хто ж міг подумати, що коли-небудь СТБ запросить мене знятися в епізоді цього серіалу і стати частиною таких масштабних кінозйомок", — розповіла про свої враження Юлія



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини