Головна Новини Зірки шоу бізнес Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан прокоментувала фейковий весілля Юлі Бельченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан прокоментувала фейковий весілля Юлі Бельченко

Кілька днів тому в своєму Інстаграм Юлія Зайка опублікувала весільні фото

30 липня 2021, 03:29
Поділіться публікацією:

Дівчина Михайла Залівака (головного героя Холостяка-11) Анна Богдан після трьох днів мовчання несподівано прокоментувала шум навколо "весілля" Юлі Бельченко. Богдан заявила, що Юля Зайка перейшла всі межі.

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан прокоментувала фейковий весілля Юлі Бельченко

Анна Богдан (фото з відкритих джерел)

Кілька днів тому в своєму Інстаграм Юлія Зайка опублікувала весільні фото. На знімках вона позувала з українським актором і телеведучим Богданом Юсипчук. Пізніше вони пояснили, що це була реклама нового майданчика для проведення весільних заходів. Анна Богдан зробила заяву щодо колишньої своєї конкурентки за серце Михайла Залівака Юлі Бельченко.

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан прокоментувала фейковий весілля Юлі Бельченко - фото 2

"Хочу сказати, що для мене це була велика несподіванка, трошки шокувало мене. Але я зраділа, тому що знайти свою другу половину — знаю по собі — це величезне щастя", — почала дівчина.

Але Анна не стала приховувати почуття, і назвала Юлю маніпулятором.

"Для тих, хто вважає, що я не маю права коментувати цю ситуацію. Зовсім недавно Юля перейшла кордон. А значить кордону наші стерті", — написала вона в Інстаграм.

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан прокоментувала фейковий весілля Юлі Бельченко - фото 3


Нагадаємо, раніше Юлія Бельченко вийшла заміж за красивого чоловіка України Богдана Юсипчук. Фаворитка романтичного проєкту шокувала шанувальників такими несподіваними новинами. Бельченко показала фото з весілля. Однак, деякі фоловерів припускають, що весілля було не справжнім, а це були зйомки якогось проєкту або промокампанії. Дійсно Бельченко та Юсипчук одружилися, обов'язково скоро дізнаємося.

Днями фаворитку 11 сезону реаліті-шоу помітили за вибором весільного плаття в салоні. Дівчина, яка отримала прізвисько "Зайка", і отримала відмову від бізнесмена Михайла Залівака, судячи з усього, знайшла свою любов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини