Головна Новини Зірки персона З’явилися нові деталі хвороби «картопляного короля» Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явилися нові деталі хвороби «картопляного короля» Лукашенка

Самопроголошений президент Білорусі став дедалі рідше з’являтися у масах, а ЗМІ «киплять» інформацією про його ймовірне занедужання. Водночас, нещодавно «картопляного короля» все ж помітили, кволого на людях

18 травня 2023, 12:30 comments1417
Поділіться публікацією:

Про це в Телеефірі розповів заступник керівника Об'єднаного перехідного кабінету та керівник Народного антикризового управління в Білорусі Павло Латушко, пишуть "Коментарі". Білоруський опозиціонер заявив, що у Лукашенка сильна вірусна інфекція.

З’явилися нові деталі хвороби «картопляного короля» Лукашенка

Павло Латушко. Фото з відкритих джерел

"Так справді, Лукашенка нам показали, але краще б не показували. Він має вигляд як експонат Музею мадам Тюссо. Справді видно, що він в дуже поганій формі, дуже поганий стан здоров'я", – сказав Латушко.

За його переконаннями, білоруський лідер підхопив сильну вірусну інфекцію, яка дала ускладнення. А саме, незначне запалення серцевого м'яза – міокардита. Тож, зараз Лукашенко під наглядом медиків, йому дають протизапальні препарати та ставлять крапельниці. Водночас, він хоче виглядати здоровим і повним сил, додає Латушко, аби таким чином показати, що усе під контролем. Перш за все для цього він, нещодавно зустрівся з губернатором російського регіону.

"При цьому ми бачимо, як він сопе, хрипить, скрипить. Людина уже у віці, здоров'я дійсно підводить. Але я думаю, що завдяки тому, як ми з вами були активні, демократичні білоруські ЗМІ, українські тощо, ми фактично підняли його з ліжка. Його поставили, але я гадаю, що це для того, щоб потім нам разом його посадити",– зазначив білоруський опозиціонер.

Також, він згадав, що під час зустрічі із російським чиновником, той подарував Лукашенку коня.

"Диктатор скоріше за все має бути на коні, але він виявився під конем. Тому що навіть вчора ми побачили, як він годує цього коня, такий зігнути, втомлений, показували його 3 секунди, а пробіжку коня ще, певно, 20 секунд. Лукашенко слабне на очах", — підсумував Латушко.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — У Путіна невиліковна хвороба, — екстрасенс Кремлівський диктатор може бути хворим на рак. Його лікують десь в ізоляції чи в якихось заміських апартаментах.

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини