Головна Новини Зірки персона З'явилися перші кадри з весілля Водянової з мільярдером
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися перші кадри з весілля Водянової з мільярдером

Весілля Водянової та Арно відбулася 19 вересня

22 вересня 2020, 11:40 comments1654
Поділіться публікацією:

З'явилися перші кадри з весілля Водянової з мільярдером

Кілька днів тому в мережі з'явилася інформація, що відома модель Наталія Водянова офіційно стала дружиною французького мільярдера Антуана Арно. І вчора цю новину підтвердила сама знаменитість, опублікувавши на своїй сторінці в Instegram перші весільні кадри.

38-річна модель та її коханий зв'язали себе тенетами шлюбу в мерії Парижа, а на заході був присутній сам мер міста. Водянова обрала для весілля елегантну шифонову сукню максі з закритими плечима, підкресливши  струнку талію ременем, а образ доповнила туфлями-човниками такого ж кольору, ніжним макіяжем і букетом з польових квітів. Цю сукню створила її подруга — дизайнер Уляна Сергієнко.

Наречений Антуан Арно вибрав для особливого дня строгий синій костюм, блакитну краватку і білу класичну сорочку. Знаменитості виглядали дуже гарними та головне — щасливими.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що про заручини пари стало відомо на початку 2020 року, тоді Водянова опублікувала в мережі фотографію своєї  розкішної обручки. Модель і її коханий планували зіграти велике весілля в Парижі, але через пандемію плани довелося змінити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини