Головна Новини Зірки персона З'явився новий трейлер фільму про Людину-павука з Томом Голландом у головній ролі
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився новий трейлер фільму про Людину-павука з Томом Голландом у головній ролі

Нова стрічка, яка вийде в український прокат під назвою "Людина-павук: Шляхи додому немає", з'явиться у кінотеатрах 16 грудня цього року

18 листопада 2021, 03:10
Поділіться публікацією:

Sony показала трейлер фільму, який розповість нову історію про Людину-павука. У ньому повернуться герої з попередніх стрічок про пригоди супергероя. Трейлер оприлюднений на каналі Sony у YouTube. Нова стрічка, яка вийде до українського прокату під назвою "Людина-павук: Шляхи додому немає", з'явиться у кінотеатрах 16 грудня цього року.

З'явився новий трейлер фільму про Людину-павука з Томом Голландом у головній ролі

Павук - фото з відкритих джерел

Кінофільм стане четвертим у так званій четвертій фазі і всього двадцять сьомим у кіноселені MARVEL. У свої ролі, крім Тома Голланда, також повернуться Зендая, Бенедикт Камбербетч, Джейкоб Баталон, Джон Фавро та інші.

Однак найнесподіванішим стало повернення Віллема Дефо, Альфреда Молини, Джеймі Фокса та низки інших акторів, які знову відтворять своїх персонажів із попередніх серій фільмів про Людину-павука, в яких Пітера Паркера зіграли Тобі Магвайр та Ендрю Гарфілд.

Нагадаємо, у мережі з'явився перший трейлер перезапуску культової новорічної комедії "Один удома". Відео опублікували на офіційному Youtube-каналі американської кіностудії 20th Century Studios, і воно зібрало вже понад 75 тисяч переглядів. Сюжет нового фільму нагадує оригінал. Сім'я їде перед Новим роком у відпустку, а хлопчика забувають удома. І йому за допомогою кмітливості та саморобних пасток потрібно буде впоратися зі зловмисниками, які намагаються пограбувати його будинок. Головного героя звати Макс та його зіграв актор Арчі Йейтс ("Кролик Джоджо"). Також у перезапуску комедії снилися: Еллі Кемпер ("Дівочник у Вегасі"), Роб Ділейні ("Дедпул 2"), Тімоті Сімонс ("Інтерв'ю"), Еллі Макі ("Аварія") і Кенан Томпсон ("Хелловін Хьюбі"). Режисерував кінострічку Ден Мазер, відомий такими роботами, як "Даю рік" та "Дідусь легкої поведінки".







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини