Головна Новини Зірки персона За його життя боролись 12 годин: помер відомий композитор
commentss НОВИНИ Всі новини

За його життя боролись 12 годин: помер відомий композитор

У Росії помер відомий музикант і композитор, народний артист країни Олександр Градський: що відомо

28 листопада 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

У ніч на 28 листопада, на 73-му році життя помер відомий російський музикант і композитор Олександр Градський. За його життя відчайдушно боролися лікарі протягом 12 годин.

За його життя боролись 12 годин: помер відомий композитор

Олександр Градський / Фото: YouTube

Сумну новину повідомив Telegram-канал 112. Артист помер у відділенні реанімації, не приходячи до тями. До медичного закладу його госпіталізували ще у п'ятницю з підозрою на інсульт.

У вересні в ЗМІ ходили чутки, що композитор перехворів на коронавірусну інфекцію і через хворобу його здоров'я погіршилося, зокрема з'явилися болі у ногах. Але Олександр Градський не підтверджував цієї інформації.

Як повідомляє видання Dni.ru, минулого місяця до артиста тричі приїжджала швидка допомога. Він мав низький тиск, але від госпіталізації він відмовлявся і користувався кисневим концентратом вдома.

Інформацію про смерть Олександра Градського підтвердили його соратники, подякувавши за творчість, яка залишилася назавжди у серцях багатьох його шанувальників.

Зазначимо, що Олександр Градський вважається одним з основоположників російського року. Він написав музику до багатьох російських та радянських фільмів: "У серпні 44-го", "Перевал", "Камертон", "Легенда про старий маяк" та інші.

Нагадаємо, 27 жовтня пішла з життя колишня чиновниця та міністр, яка керувала Міністерством освіти та науки України, Любомира Мандзій. Як повідомляють ЗМІ, покійна мала важку хворобу, нібито вона мала онкологічне захворювання. У неї залишилося двоє синів і чоловік.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на 84-му році життя помер ексмер Києва Олександр Омельченко.

Також читайте, що помер народний артист України Аллін Власенко, диригент оркестру Національної опери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини