Головна Новини Зірки персона «Забула одягнути спідницю»: Леся Никитюк розповіла про забавний випадок у школі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив «Забула одягнути спідницю»: Леся Никитюк розповіла про забавний випадок у школі

Леся Никитюк під час навчання у спортивній школі потрапила в дуже незручну ситуацію

2 вересня 2020, 04:45 comments1195
Поділіться публікацією:

Леся Никитюк зізналася, що в шкільні часи на неї покладали великі надії в іншій сфері — дівчина робила успіхи в плаванні. Правда, без курйозів в спортивній школі не обходилося. Про це ведуча програм "Хто зверху?", "Le Маршрутка" (Новий канал) розповіла "Коментарям".

«Забула одягнути спідницю»: Леся Никитюк розповіла про забавний випадок у школі

"В кінці року мені потрібно було здавати нормативи і проходити медогляд. Мені це навіть подобалося, тому що можна було спокійно ходити по лікарях і законно три дні прогулювати школу, — сміється Леся. — Якось вранці я в поспіху збиралася на огляд: одягла колготки, кофту, пуховик... Тільки коли зняла куртку в кабінеті у лікаря, зрозуміла, що забула одягнути спідницю! Зараз я б, звичайно, не розгубилася і обіграла цю незручну ситуацію. А тоді було страшенно соромно! Стою у лікаря в сірих, теплих колготах зі смужками, і червонію. Думала: про те, що Никитюк забула одягнути спідницю, буде говорити вся школа. А зараз це, звичайно, смішно..."

Нагадаємо, Леся Никитюк зачарувала яскравим образом в перший день осені. Цього літа Леся проводила чимало часу в своїх батьків, у рідному Хмельницькому. В заміському будинку знайшлася достатня кількість місця, щоб влаштувати там не одну фотосесію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини