Головна Новини Зірки персона Закрила соцмережі та мовчить про війну: відомо, куди зникла відома українська ведуча
commentss НОВИНИ Всі новини

Закрила соцмережі та мовчить про війну: відомо, куди зникла відома українська ведуча

Модель і ведуча Інна Цимбалюк мовчить про напад Росії на Україну

1 червня 2023, 21:50 comments6067
Поділіться публікацією:

Жителька  міста Чернівці, раніше  зіркова телеведуча, протеже Ігоря Кондратюка,  ще "Міс Україна Всесвіт -2006" Інна Цимбалюк,  пропала зі зв’язку ще до початку війни з РФ, пише "Главред".

Закрила соцмережі та мовчить про війну: відомо, куди зникла відома українська ведуча

Інна Цимбалюк (фото з відкритих джерел)

Знаменитість  позакривала свої  сторінки в соціальних  мережах і зовсім не  підтримувала  зв'язок. Вона не осудила  військове вторгнення, не зробила антивоєнних повідомлень. Проте продовжила жити своїм життям чи  у Франції, чи на території  терористичної  Москви й  розкручувати  свій бренд одягу.

Як стверджує інформація з мережі, колишня українська красуня   вийшла заміж  за російського бізнесмена  Ігоря Пестрика, що є фігурантом кримінальних справ в РФ.  Вона  навіть народила йому дочку у 2015 році.

Щодо війни,  телеведуча  висловилась  тільки один раз, оприлюднивши молитву українською мовою.

До слова,  ексукраїнка знову  веде  свої соціальні мережі і  там оприлюднює  свій відпочинок, подорожі та  спортивні пригоди. Але інформації написані російською мовою.

Зокрема, в описі профілю телеведуча  не соромилась  виставити свій титул "Міс Україна Всесвіт", що отримала в Україні.

Закрила соцмережі та мовчить про війну: відомо, куди зникла відома українська ведуча - фото 2

Знаменитість  дружить з російським співаком Олександром Буйновим. Як розповідають, той же Буйнов познайомив  українку з чоловіком-бізнесменом.

Зокрема, в своєму інтерв'ю пропагандистським медіа  друг  колишньої українки, путініст і співак Олександр Буйнов сказав наступне.

 "Я радий, що ми повільно просуваємося, але впевнено. Днями Кеннеді сказав, що співвідношення вбитих — 1 росіянин до 7 або 8 українців. Це страшна цифра. Шкода божевільно! Але це відповідь на багато питань: особовий склад – понад усе", — ось так цинічно говорить про війну і загиблих українців російський виконавець. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що найтитулованіша спортсменка України зрадила країну та втекла до окупованого Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини