Головна Новини Зірки персона Запальний танець та торт: як Усик відсвяткував своє 35-річчя (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Запальний танець та торт: як Усик відсвяткував своє 35-річчя (ВІДЕО)

Український боксер відсвяткував 35-річчя

18 січня 2022, 20:16
Поділіться публікацією:

Відомий український боксер, який минулого року здобув звання чемпіона світу у важкій вазі  за версіями  WBA, IBF, WBO і IBO  Олександр Усик   зустрів своє 35-річчя. Знаменитий  важковаговик   яскраво і з гарним настроєм  відзначила свій день народження.  

Запальний танець та торт: як Усик відсвяткував своє 35-річчя (ВІДЕО)

Олександр Усик (фото з відкритих джерел)

Рідні подарували  Олександру Усику  величезного святкового торта.  Іменинник, з приємністю задмухуючи свічки, ще й затанцював перед об’єктивом камери.

"Hello! Heavyweight!" ("Привіт, суперважка вага!") – виголосив  український чемпіон.

Де саме відсвяткував Олександр  Усик свій день народження нез'ясовано. 

Разом з тим, цього року у квітні  організовується бій — реванш Усика з Джошуа. Наш боксер, якщо переможе,  також планує зустрітись на ринзі з іншим своїм суперником  Тайсоном Ф'юрі, щоб вибороти звання абсолютного чемпіона світу. Це планується на друге півріччя 2022 року.

 Важливо, що вічний чемпіон у суперважкій вазі за версією WBC   Віталій Кличко, під час  ефіру програми "Свобода слова" Савіка Шустера  наголосив, що на поєдинок-реванш в суперважкій вазі між нашим українським чемпіоном Усиком та британцем Ентоні Джошуа з’їдеться більше спортивних вболівальників, ніж на їх перший лондонський  бій.

 Мер Києва припускає, що ця важлива спортивна подія  відбудеться через шість, максимум — вісім місяців. Віталій Кличко, як Київський міський голова, дав свій коментар щодо ймовірності  організації матчу — реваншу світових суперваговиків в українській столиці.За його словами, це складне питання. Воно вирішуватиметься в результаті перемовин і  вони докладатимуть всіх зусиль, щоб  бій відбувся в Києві.

 Віталій Кличко зазначив, що Олександр Усик  має контракт з промоутерською компанією К2 Promotions, засновниками якої виступають брати Віталій і Володимир Клички. Мер Києва додав, що пообіцяв, що Усик  буде  чемпіоном світу. Вони, як промоутери багато робили в тому плані, щоб Олександр це довів усім.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що колишній тренер Володимира Кличка розкрив секрет успіху Олександра Усика у ринзі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Шульга

19 січня 2022, 23:59

мурло ваш вусик! запроданець и московский поп. вали в россию, тварь.


Новини