Головна Новини Зірки персона «Запізнився всього на 10 років»: зірка «Гаррі Поттера» завів Instagram і показав дочку
commentss НОВИНИ Всі новини

«Запізнився всього на 10 років»: зірка «Гаррі Поттера» завів Instagram і показав дочку

За добу на нього підписалося понад 2 млн осіб

11 листопада 2020, 14:45
Поділіться публікацією:

Відомий актор Руперт Грінт, який отримав всесвітню популярність завдяки ролі Рона Візлі у фільмах "Гаррі Поттер", вирішив нарешті стати користувачем соціальної мережі Instagram. Знаменитість вже зробив першу публікацію.

«Запізнився всього на 10 років»: зірка «Гаррі Поттера» завів Instagram і показав дочку

Руперт Гринт | Фото: Globallookpress.com

Створивши обліковий запис, 32-річний актор опублікував своє перше фото, на якому він сидить разом зі своєю 6-місячною дочкою. Він пожартував над собою, написавши, що з реєстрацією в популярній соцмережі запізнився всього лише на 10 років, але він тут, щоб представити фанатам свою дитину, яку звуть Джи.

За добу на сторінку зірки "Гаррі Поттера" підписалося понад 2 мільйони осіб, які тепло привітали актора. Не утримався від коментаря і його колега по фільму Том Фелтон, який написав, що Руперт приєднався до Instagram якраз вчасно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Руперт Грінт і його кохана Джорджія Грум вперше стали батьками в травні 2020 року. Актор намагався весь час приховувати своє особисте життя від громадськості, але судячи з усього, тепер готовий ділитися з фанатами деякими моментами свого життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини